Forum eCoal.pl v3.5 Cena węgla Subskrybuj | ||||
|
||||
leon
|
||||
|
||||
konto usunięte
|
Tylko na 10 składach wyrażono chęć wejścia w ten program. Jest to spowodowane kredytowaniem Państwa skład musi kupić węgiel po 2500zł sprzedać za 996 zł a na pomoc od państwa ma czekać przynajmniej rok licząc na dopłaty w wysokości (magiczne słowo )"DO" 1500zł.
|
|||
|
||||
BBasiek32a
|
Dzisiaj słyszałem w radio że na całą Polskę tylko 7 składów (przedsiębiorców) zgodziło się na te cudne warunki. Pewnie są to koncesjonowani z PGG.
|
|||
|
||||
Lorcew
|
Nie wiem od czego to zależy, czy komuś się uda kupić na PGG. Ale wiem że się da, bo kupiłem.
Kolega zaś, też na mocnym łączu i z komputera stacjonarnego, nie potrafi nawet do koszyka dodać. Nie polowałem jednak na ekogroch, lecz na Groszek II, z Wesołej. Trochę łatwiej z nim, a jest dobry, moim zdaniem. Aaale, wczoraj o dziwo, w moim odczuciu, nic z Wesołej nie wystawiono. Polecam, jak ktoś ma cierpliwość, czas, i wiele telefonów, szturmować Węglokokskraj.pl. Trochę drożej ale też świetny Skarbek. |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Aleś zareklamował... poćwicz trochę hehe.
|
|||
|
||||
leON22
|
Weglokokssraj
|
|||
|
||||
Lorcew
|
Nie wiem z czego macie bekę, ale faktycznie kupiłem, w obu miejscach.
A ludzie jak mają problem z komputerem, to mogą telefonować do Węglokoksu. A cóż mi po reklamowaniu... Napisałem bo może komuś się uda, ale chyba tu jednak należało utyskiwać tylko i narzekać. Ale faktycznie nie napisałem na temat. Jeśli PGG zaopatrzy składy w węgiel, na mocy jakichś umów, jakimś cudem, to może to i zadziała. |
|||
|
||||
karoka65
|
BBasiek32a napisał » 2022-07-12 17:33 Dzisiaj słyszałem w radio że na całą Polskę tylko 7 składów (przedsiębiorców) zgodziło się na te cudne warunki. Pewnie są to koncesjonowani z PGG. Bo chyba tylko jakiś desperat albo idiota zgodzi się sponsorować program rządu. Lepiej z uczciwym zgubić niż ze złodziejem znaleźć. |
|||
|
||||
leon
|
Dzisiaj wyczytałem że chcąc wejść w ten, o ile można to nazwać BIZNESEM trzeba mieć swój transport i miejsce na składowanie (min 600 ton)
|
|||