Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Pello v3.5 Zwiększenie zakresu histerezy CWU Subskrybuj | ||||
|
||||
Urobert
![]() |
Ponawiam poraz kolejny prośbę o zwiększenie zakresu histerezy CWU z magicznej 10* do 20-25*. Wkrótce zacznie się sezon grzania samego CWU i znów trzeba będzie ratować się programatorem gdzie zwiększenie parametru histerezy pozwoliło by na pracę w automacie ( na przykład 30-55*). Jakiś czas temu poruszałem już tutaj ten temat , dzwoniłem również do techników. Za każdym razem obiecano mi iż w kolejnej wersji oprogramowania zostanie to uwzględnione, jednak do tej pory wszystko jest niestety po staremu
|
|||
|
||||
Zdenek
![]() |
No cóż! Prośby! Prośby! I Znowu prośby! Widocznie technicy i informatycy esterownik, mają ciągle cofnięty zasób wiedzy!
Dotyczy to również, coraz bardzie propagowanego tematu buforów ciepła! Cza się prosić a konkurencja nie śpi ![]() |
|||
|
||||
radek-ka
![]() |
Ciekaw jestem z jakiego powodu nie wprowadzają sugerowanych zmian z którymi sami przyznają byłoby lepiej
|
|||