Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Konkurs na najbardziej zaostrzoną piłę Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leon
![]() |
||||
|
||||
marena
![]() |
||||
|
||||
leon
![]() |
marena
![]() ![]() dodane 2022-02-12 21:20"teroz troske z matematyki: Co jo sie nawojowoł w tej podkrakowskiej skole z kolegami i z paniom od matematyki to moje: kcieli cobyk uwierził, ze dwaścia to jes dwa razy wiyncy, jako dziesiyńć, jo im furt tłumacył ze to jes roz telo, a óni twardo ze niy bo dwa- spór do dziś dnia ostoł sie nierozwionzanym. Ani óni mie nie przekabacili, ani tyz jo ik. A jako sie wom zdaje, hy? któ s nos mioł racje?" dodane 2022-02-12 22:21Hej kaś cie som, Verb itd:?? Neta Wom odciyli?? |
|||
|
||||
budgie1
![]() |
10x1 (roz wiyncy) = 10
10x2 (dwa razy wiyncy) = 20 _ wyższa matematyka ![]() |
|||
|
||||
gwarek
![]() |
||||
|
||||
leON22
![]() |
||||
|
||||
leon
![]() |
leON22 Jestem jak bumerang, zawsze wracam gwarek Ważne że są już chęci, walcz dalej dodane 2022-02-14 16:13leON22 Wracasz na dobry rytm z piłą,I czego nie robi mobilizacja.Od razu widać efekty na ilości spalonego wynga ![]() ![]() |
|||
|
||||
anaana
![]() |
Jest zwycięzca, ale zaraz zaraz ten co organizuje konkurs nie może brać w nim udziału przeczą 🤣🤣👍
|
|||
|
||||
leon
![]() |
anaana Konkurs organizuje moja żona
![]() dodane 2022-02-15 19:11Ale dziwi mnie jedno, chętni pchają się drzwiami i oknami, czyżby była zbyt niska nagroda?? ![]() dodane 2022-02-15 19:47Ahoj kamarát.Dlho som nepísala po slovensky, ak mám blízko medzi poľsko-slovenčine, súťaž platí aj pre teba ![]() |
|||
|
||||
anaana
![]() |
||||
|
||||
leon
![]() |
anaana Żona twierdzi że może być i woda z kranu wlewana do butelek
![]() ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
||||
|
||||
leon
![]() |
Wygląda mi to na Stihla,podpiłuj sobie troszkę ograniczniki to będzie lepiej szła
![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
No tak, mały Stihl, jest wypiłowany tak ze rzuca wióry a nie drobne trociny, mam ją od 18 lat, to może coś tam o niej wiem ;] Modrzew 30 lat poszedł w 3h, tego nie zrobisz ciulową piłą. Jesteś z gór to masz to we krwi i wiesz jak jest. Nie przypominam sobie, abym ogłaszał jakiś konkurs. Dawno temu, jak się forum rodziło, byli tu palacze co jechali na 1x1, i spalali mało, ale..... ekologia. Dawno temu ecoal nie miał żadnych korekt, jak się wiatrak rozpędził to klękajcie narody, tylko ręczne podanie paliwa ze 20sec załatwiało sprawę, i to na niedługo ![]() ![]() |
|||
|
||||
leon
![]() |
Cyt " Nie irytuj się. Obecnie tryb ręczny jest promowany, i prowadzony słabo. Dawniej na tym forum palacze chwalili się kto ma "ostrzejszą piłę", przy w miarę niskiej temp spalin. To było bardzo ekonomiczne, ale zapomniane... Podobnie ma się sprawa z grupowym, i tak i tak będzie pracował start/stop (prędzej czy później), to po co się w Don Kichota bawić."
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Prowda. Tak napisołem, bo tak było, ale konkursu niy ogłaszołem. Niy mniyj mi za złe, boś mie nerwowoł, ale jak sie okozało ześ z gór, to mom inne podyjście. Mom znajomych z gór jeszcze w wojska, i to som to ludzie co jak cosś pedzom to pedzom. Słowo wiyncyj worte od piniyndzy. |
|||
|
||||
leON22
![]() |
||||
|
||||
anaana
![]() |
Verb, słowo to słowo, chyba koledze Darase flaszkę wisisz 🤔🤔🤔
|