Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Uszkodzona przekładnia BHF ZSG 40 I=1200 Subskrybuj | ||||
|
||||
radziek1
![]() |
Witam, dziś skończył się reduktor, u kogo dostanę samą przekładnie bez silnika?
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Mogę Ci norda opylić, ma tylko około 40 ton "przerobione". BHF mi szczęśliwie padł w czasie gdy producent wymieniał od ręki, bo była seria ze zmianą łożyskowania, i zdychały. Spróbuj pogadać z tym co Ci opylił kocioł, może jesteś "w numerach".
|
|||
|
||||
PAndrzej
![]() |
co znajduje się w reduktorze olej czy smar ?
|
|||
|
||||
Seba1x
![]() |
||||
|
||||
karoka65
![]() |
Mam jeszcze chyba 2 nowe BHFy ale diabli wiedzą ile pochodzą mimo że nigdy nie były montowane. Kupiłem jeszcze jak się sypały o czym verb wspomniał żeby w razie draki mieć dla klientów. Problem jest z gwarancją bo tam jest tak że 2 lata od sprzedaży ale nie dłużej jak 2,5 roku od daty produkcji.
|
|||
|
||||
Morav
![]() |
Cześć
Mam pytanie posiadasz jeszcze ten BHF? jesli tak jaka cena? dzięki za info, pozdrawiam |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Mam używanego BHF, przepchał jakieś 6T - wyżej pisałem co nieco. Będę też sprzedawał palnik małej mocy, i drugi napęd Nord. I bojler 140L z gwarancją do IX 2024. dodane 2022-03-31 21:58Morav, Ty to w końcu chcesz kupić ten napęd, czy jak ? Ja opylę za 350 kpl ze silnikiem, ale jak Cię już upolowali na priv, to płać i płacz ![]() |
|||