Rozgrzewamy jesienne temperatury i z tej okazji przygotwaliśmy dla Państwa OBNIŻKI CENOWE wybranych produktów w naszym sklepie eSterownik.pl!
W zakładce "PROMOCJA" znajdziecie wszystkie produkty objęte rabatem
Forum  eSterownik.pl  Tworzenie własnych wykresów Subskrybuj
2022-02-03 12:00
  PrzemekP Posts: 1448 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Została dodana opcja tworzenia własnych schematów wykresów dla sterowników w wersji 3.5 na nowej platformie.
Schemat może stworzyć / edytować / usunąć tylko właściciel sterownika, widoczne będą dla wszystkich, którym sterownik jest udostępniony. Dotyczy się to również dostępu publicznego.
Jeżeli ktoś zauważy jakieś błędy - proszę o informację w tym wątku.
2022-02-03 12:23
  Djack Posts: 48 Ostrzeżenie: 0
Po dodaniu nowego schematu, przycisk Edytuj i Usuń nadal są nieaktywne, odświeżenie strony aktywuje przyciski
2022-02-03 12:27
  pitaszek Posts: 100 Ostrzeżenie: 0
Nie mogę powiększyć wybranego fragmentu wykresu (własnego). Cały czas wyświetlana jest informacja: "Ładowanie wyników Proszę czekać". 
2022-02-03 14:24
  PrzemekP Posts: 1448 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
pitaszek napisał » 2022-02-03 12:27
Nie mogę powiększyć wybranego fragmentu wykresu (własnego). Cały czas wyświetlana jest informacja: "Ładowanie wyników Proszę czekać". 

Już poprawione
dodane 2022-02-03 14:24
Djack napisał » 2022-02-03 12:23
Po dodaniu nowego schematu, przycisk Edytuj i Usuń nadal są nieaktywne, odświeżenie strony aktywuje przyciski

Już powinno być poprawnie
2022-02-03 17:57
  MateoKoc Posts: 401 Ostrzeżenie: 0
PrzemekP napisał » 2022-02-03 12:00
Została dodana opcja tworzenia własnych schematów wykresów dla sterowników w wersji 3.5 na nowej platformie.

Nareszcie
Dzięki

2022-02-03 22:39
  slawtaz Posts: 100 Ostrzeżenie: 0
Fajnie, że się wykresy pojawiły. Czy będą one też widoczne w aplikacji na telefonie ?

Może to nie błąd, ale lepiej by było, gdyby one pojawiały się na liście przed tymi domyślnymi.
2022-02-04 08:53
  PrzemekP Posts: 1448 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
slawtaz napisał » 2022-02-03 22:39
Fajnie, że się wykresy pojawiły. Czy będą one też widoczne w aplikacji na telefonie ?

Może to nie błąd, ale lepiej by było, gdyby one pojawiały się na liście przed tymi domyślnymi.

Są widoczne już w telefonie.
2022-04-01 12:35
  kosmo87 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Dlaczego w aplikacji po edycji gotowych wykresów wybraniu czego się chce zapisaniu nie zapamiętuje i znów jest to czego nie chce. Podobnie jak dodam nowy wykres nie ma go do wyboru w zakładce wykresy. Jedynie na platformie esterownik mam swój własny wykres.
2022-11-14 12:40
  OEP16-KOSINA Posts: 14 Ostrzeżenie: 0
nie mogę usunąć wykresów nie są podświetlone
2022-11-14 12:45
  PrzemekP Posts: 1448 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
OEP16-KOSINA napisał » 2022-11-14 12:40
nie mogę usunąć wykresów nie są podświetlone

Można tylko usuwać własne wykresy. Nie ma możliwości usunięcia wykresów domyślnych - a z tego co widzę, masz tylko takie.
Users on-line: flota