Forum eSterownik.pl Tworzenie własnych wykresów Subskrybuj | ||||
|
||||
PrzemekP
|
Została dodana opcja tworzenia własnych schematów wykresów dla sterowników w wersji 3.5 na nowej platformie.
Schemat może stworzyć / edytować / usunąć tylko właściciel sterownika, widoczne będą dla wszystkich, którym sterownik jest udostępniony. Dotyczy się to również dostępu publicznego. Jeżeli ktoś zauważy jakieś błędy - proszę o informację w tym wątku.
|
|||
|
||||
Djack
|
Po dodaniu nowego schematu, przycisk Edytuj i Usuń nadal są nieaktywne, odświeżenie strony aktywuje przyciski
|
|||
|
||||
pitaszek
|
Nie mogę powiększyć wybranego fragmentu wykresu (własnego). Cały czas wyświetlana jest informacja: "Ładowanie wyników Proszę czekać".
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
pitaszek napisał » 2022-02-03 12:27 Nie mogę powiększyć wybranego fragmentu wykresu (własnego). Cały czas wyświetlana jest informacja: "Ładowanie wyników Proszę czekać". Już poprawione dodane 2022-02-03 14:24 Djack napisał » 2022-02-03 12:23 Po dodaniu nowego schematu, przycisk Edytuj i Usuń nadal są nieaktywne, odświeżenie strony aktywuje przyciski Już powinno być poprawnie |
|||
|
||||
MateoKoc
|
PrzemekP napisał » 2022-02-03 12:00 Została dodana opcja tworzenia własnych schematów wykresów dla sterowników w wersji 3.5 na nowej platformie. Nareszcie Dzięki |
|||
|
||||
slawtaz
|
Fajnie, że się wykresy pojawiły. Czy będą one też widoczne w aplikacji na telefonie ?
Może to nie błąd, ale lepiej by było, gdyby one pojawiały się na liście przed tymi domyślnymi. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
slawtaz napisał » 2022-02-03 22:39 Fajnie, że się wykresy pojawiły. Czy będą one też widoczne w aplikacji na telefonie ? Może to nie błąd, ale lepiej by było, gdyby one pojawiały się na liście przed tymi domyślnymi. Są widoczne już w telefonie. |
|||
|
||||
kosmo87
|
Dlaczego w aplikacji po edycji gotowych wykresów wybraniu czego się chce zapisaniu nie zapamiętuje i znów jest to czego nie chce. Podobnie jak dodam nowy wykres nie ma go do wyboru w zakładce wykresy. Jedynie na platformie esterownik mam swój własny wykres.
|
|||
|
||||
OEP16-KOSINA
|
nie mogę usunąć wykresów nie są podświetlone
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
OEP16-KOSINA napisał » 2022-11-14 12:40 nie mogę usunąć wykresów nie są podświetlone Można tylko usuwać własne wykresy. Nie ma możliwości usunięcia wykresów domyślnych - a z tego co widzę, masz tylko takie. |
|||