Forum eCoal.pl v3.5 Sklep PGG i dostępność opału Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona42 / 54Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
faco
|
Czyli miał się liczy do limitu ?
|
|||
|
||||
rj1972
|
OK. Strona się odświeżyła. Na razie ceny bez zmian.
|
|||
|
||||
leON22
|
faco napisał » 2022-09-30 19:27 Czyli miał się liczy do limitu ? Chyba nie , bo komuś udało się kupić , ciekawe jak to przejdzie ostateczną weryfikację pewny |
|||
|
||||
rj1972
|
Na Tauronie coś drgnęło 1802,50/tonę. Na PGG to kwestia czasu może nie dzisiaj.
|
|||
|
||||
leON22
|
faco napisał » 2022-09-30 19:27 Czyli miał się liczy do limitu ? Jednak weryfikują , nawet do koszyka nie dodało Mnie się nie udało - Przekroczony limit zamówień |
|||
|
||||
rj1972
|
leON22 jeszcze tylko 3 miesiące i nowy limit . Tylko ile i po ile?
|
|||
|
||||
leON22
|
Skąd to info , od prezesa , czy Matousza
|
|||
|
||||
rj1972
|
Prezes jest wspaniałomyślny. Podobno wystarczyłoby każdemu 1,5 t.
|
|||
|
||||
faco
|
Ten miał, by mógł być bez limitu. Ale chyba słabo się sprzedaje jak dziennie dostępny i nie wyczerpał się.
|
|||
|
||||
leON22
|
rj1972 napisał » 2022-09-30 19:57 leON22 jeszcze tylko 3 miesiące i nowy limit . Tylko ile i po ile? Limit jest na rok kalendarzowy, czy liczy się od daty jego wprowadzenia, czy od pierwszego zakupu po jego wprowadzeniu |
|||
|
||||
faco
|
Mnie się wydaje ze od pierwszego zakupu.
|
|||
|
||||
rj1972
|
„Sklep umożliwia Kupującemu, w celu zużycia do ogrzewania własnego gospodarstwa domowego (zgodnie z art. 31a ust. 3 ustawy akcyzowej), zakup 3 ton Towaru raz na 12 miesięcy dla jednego adresu gospodarstwa domowego i/lub jednego numeru PESEL. W ramach limitu uwzględnione zostaną wszystkie transakcje zawarte z Kupującym począwszy od 11 marca 2022 r.”
|
|||
|
||||
leON22
|
Ale od 11 marca to chyba był wprowadzony limit na 5t, od 22 sierpnia zmienili na 3t 🤔
|
|||
|
||||
faco
|
No właśnie jak ogrzać 3t stary nie ocieplony dom na zimę, chyba ze grzejnik odpali się tylko w jednym pokoju. Mam nadzieję ze się to znormalizuje do następnej zimy.
|
|||
|
||||
rj1972
|
Nic się nie znormalizuje do następnej zimy. Wbrew zapowiedziom wegiel jest potrzebny do energetyki a nie dla ludu. Nowe ściany, pokłady to co najmniej 3 lata. Nowe poziomy w głąb to co najmniej 5lat.
|
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
rj1972
|
Naga prawda.
Proponuję wysłuchać tego . |
|||
|
||||
pablo
|
Mozna kupic mial (coś w stylu greenpala) .Własnie kupiłem (leży do tej pory od 16 ). Bez czekania, bez lagów 19:20 .Pozdrawiam cena 1150 zl + transport 550 zł na podkarpacie i opdbiór w graniach 250 zł
|
|||
|
||||
DKo70
|
Czyli ostatecznie ten miał wyszedł po prawie 2 tysie.
Cóż lepsze to niż 4 tysie za ekogroszek |
|||
|
||||
pab11o
|
pablo napisał » 2022-10-03 19:21 zamawiałeś przez kdw? Jak przyjdzie to daj znać i pokaz zdjęcia może też się skusze.
Mozna kupic mial (coś w stylu greenpala) .Własnie kupiłem (leży do tej pory od 16 ). Bez czekania, bez lagów 19:20 .Pozdrawiam cena 1150 zl + transport 550 zł na podkarpacie i opdbiór w graniach 250 zł |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona42 / 54Następna stronaOstatnia strona | ||||