Forum eCoal.pl v3.5 Sklep PGG i dostępność opału Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona27 / 54Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Hajtaler
|
Nie dokończysz bo jest limit 2 palety. Nie raz przy szczycie doda 4 t do koszyka ale nie dokończysz transakcji. Musisz zmniejszyć do 2palet.
|
|||
|
||||
Catrin
|
Dziękuję za informację. Jeśli zmniejsze do 2 palet wtedy będę miala możliwość dokończyć transakcję jeśli podczas kolejnej sprzedaży będzie dostępny towar ?
|
|||
|
||||
Hajtaler
|
Tak ale bez kuriera - dla karlika wysyłka kurierem wstrzymana do odwołania
|
|||
|
||||
Catrin
|
Dzięki raz jeszcze! Walcze dalej. Pozdrawiam
|
|||
|
||||
Jaro11
|
A dziś workowany tylko odbiór osobisty- kuriera brak.
|
|||
|
||||
jolana
|
masakra, bez kuriera ;( u mnie daleko od środka Polski , nie ma jak odbiór osobisty , ciągle zmieniają
|
|||
|
||||
ramzes28
|
Gdzieś słyszałem że afera jakaś... narazie nie będzie wysyłki kurierem
|
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
Catrin
|
Wejście na stronę graniczy z cudem a co dopiero zakup węgla. Ehhh kiepsko to widzę
dodane 2022-05-12 11:36 jolana napisał » 2022-05-11 10:49 masakra, bez kuriera ;( u mnie daleko od środka Polski , nie ma jak odbiór osobisty , ciągle zmieniają jestem z WLKP może jdnym transportem odbierzemy ? |
|||
|
||||
Jaro11
|
Catrin napisał » 2022-05-12 11:36 Wejście na stronę graniczy z cudem a co dopiero zakup węgla. Ehhh kiepsko to widzę dodane 2022-05-12 11:36 jolana napisał » 2022-05-11 10:49 masakra, bez kuriera ;( u mnie daleko od środka Polski , nie ma jak odbiór osobisty , ciągle zmieniają jestem z WLKP może jdnym transportem odbierzemy ? Ja też z Wlkp., tylko najpierw trzeba kupić a to graniczy z cudem😒 dodane 2022-05-12 13:16Za przywiezienie 20ton przewoźnik z listy Pgg zaśpiewał sobie 6000zl. |
|||
|
||||
Catrin
|
Jaro11 napisał » 2022-05-12 13:16 Catrin napisał » 2022-05-12 11:36 Wejście na stronę graniczy z cudem a co dopiero zakup węgla. Ehhh kiepsko to widzę dodane 2022-05-12 11:36 jolana napisał » 2022-05-11 10:49 masakra, bez kuriera ;( u mnie daleko od środka Polski , nie ma jak odbiór osobisty , ciągle zmieniają jestem z WLKP może jdnym transportem odbierzemy ? Ja też z Wlkp., tylko najpierw trzeba kupić a to graniczy z cudem😒 dodane 2022-05-12 13:16Za przywiezienie 20ton przewoźnik z listy Pgg zaśpiewał sobie 6000zl. no własnie jak juz kupimy, póki co mam dwie tony. chce chociaż 5 uzbierać ale to graniczy z cudem pracuje w branży transportowej więc coś się znajdzie |
|||
|
||||
Jaro11
|
no własnie jak juz kupimy, póki co mam dwie tony. chce chociaż 5 uzbierać ale to graniczy z cudem pracuje w branży transportowej więc coś się znajdzie Jeszcze trzebaby kupić mniej więcej w jednym czasie, bo co kak 1 osoba zamówi i zapłaci a reszcie się nie uda? |
|||
|
||||
gwarek
|
||||
|
||||
MateoKoc
|
||||
|
||||
gwarek
|
||||
|
||||
konto usunięte
|
Bardzo pozytywnie, na zimę ma kosztować ponad 3k zł/T taniej ogrzać chałupę prądem niż inwestować w ciepłą pompę.
|
|||
|
||||
Walter
|
marcinbb napisał » 2022-05-15 23:25 Bardzo pozytywnie, na zimę ma kosztować ponad 3k zł/T taniej ogrzać chałupę prądem niż inwestować w ciepłą pompę. Nie ciesz, nie ciesz, bo pewnie prąd też pójdzie w górę, jak i wszystko |
|||
|
||||
Jaro11
|
Karlik 750kg jest dostępny z kurierem czy to jakiś błąd?
|
|||
|
||||
leON22
|
Jest z opcją kurier, a z jego dostępnością jest jak z resztą, czyli "Amba Fatima" było i ni ma
|
|||
|
||||
pablo
|
a ja głupi miesiąc czekałem na ekogroszek na PGE, zadzwoniłem Bodziasty na skład opału w Bieszczady a Pan 1050 złz poprzedniego roku i 1480 Jaret z tego roku ,za transporto 250 zł 2T są w domu
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona27 / 54Następna stronaOstatnia strona | ||||