Forum eCoal.pl v3.5 Sklep PGG i dostępność opału Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona23 / 54Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
ramzes28
|
Ten problem jest u mnie też to wina serwera wcześniej kupiłem 3 palety teraz jest błąd serwera u mnie i znajomych to samo za mało towaru a dużo chętnych
|
|||
|
||||
Jaro11
|
Klikać ponów? Jest szansa że kiedyś będzie aktywne to pole ulicy? Czy kupować od nowa?
|
|||
|
||||
ramzes28
|
Tak można ponawiać ale dzisiaj w kasie mnie wywaliło i już koniec od nowa znowu trzeba
|
|||
|
||||
leON22
|
Musisz klikać do bólu "Ponów próbę" aż zaskoczy. Dziś dotarłem do płatności z Karlikiem ale na koniec info "Przepraszamy..."
|
|||
|
||||
Jakub2019
|
Hej mam pytanie mam 2 tony ekogroszku karlik w koszyku i wyświetla brak wystarczającej ilości towaru w wybranym punkcie. Mocy co dalej
dodane 2022-04-22 10:48Hej mam pytanie mam 2 tony ekogroszku karlik w koszyku i wyświetla brak wystarczającej ilości towaru w wybranym punkcie. Mocy co dalej |
|||
|
||||
jolana
|
a jak to jest, od wtorku mam w koszyku 2 tony Karlika i cięgle widać , ale pod pisze , że brak wystarczającej ilości w tej kopalni , czyli mam czekać jak będzie i się uzupełni ten brak? Na drugi dzień pojawił się dostępny , doszłam do kupna, obliczyło mi kuriera i klikłam dalej, ale tak długo się kręciło i nici, a w koszyku niby jest . Też tak macie ?
|
|||
|
||||
ramzes28
|
Tydzień jestem w kasie mieli mieli i po chwili przepraszamy potem brak towaru pytałem znajomych to samo więc może nie ma tego towaru?? a dodawanie to tylko sciema??
|
|||
|
||||
leON22
|
Żadna ściema, moi znajomi kupują i mają podobne problemy, ja ostatnio mam pecha ale 2 tony w tym roku udało się już kupić
|
|||
|
||||
Zoa9
|
Ja w dzień dzień od połowy marca siedzie ,pilnie godzin i próbuje coś kupić w PGG i cały czas lipa i mam wrażenie że ci co piszą że kupili to są po prostu podstawieni . Ja mam dzień że nawet na stronę nie wejdę a co dopiero przejść przez wszystkie etapy zakupu.
|
|||
|
||||
roman7
|
Mi się udało kupić 2 tony pieklorza przed Świętami wtedy wrzuciłem do koszyka w wtorek a zakupy skończyłem w piątek... Z tego co wiedzę dzisiaj jest to niemożliwe....
|
|||
|
||||
ramzes28
|
roman7 napisał » 2022-04-22 17:27 Mi się udało kupić 2 tony pieklorza przed Świętami wtedy wrzuciłem do koszyka w wtorek a zakupy skończyłem w piątek... Z tego co wiedzę dzisiaj jest to niemożliwe.... Ja tak samo przed Świętami 1 Paleta teraz bez szans na kupno |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Luke napisał » 2022-04-20 12:16 Jedna rzecz mnie niepokoi... do tej pory dwie łazienki mam cały czas ogrzewane do "wysokiej" temp 26st, a kocioł gazowy się nie uruchomi przy zbyt małym przepływie wody. Czy jest sens montować niewielki bufor ? Możecie napisać jak u Was ? Grzejecie łazienki prądem, czy jednak gazowiec odpali ? Wiem, qrde że temat o zakupach szajsu, ale jak już tu się zaczęło, to będę ciągnął.... należy pamiętać, że właściwie nigdy nie będzie grzał zasobnika od temp. zimnej wody w sieci tylko załączy się dużo wcześniej zgodnie z ustawiono histereza CWU |
|||
|
||||
tadwit
|
Mnie w środę udało się zakupić Karlika w workach. Wcześniej od jakiegoś czasu był już w koszyku, potem udało się wylądować w kasie i potwierdzić zakup, ale mieliło, no i w końcu znane wszystkim biało - czerwone przepraszamy .... myślałem że nici, a tu po kilkuminutowym odświeżaniu status zamówienia - złożone. Normalnie szok! chyba należę do grona tzw. szczęściarzy.
|
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
MatiSzo92
|
||||
|
||||
Hajtaler
|
Zoa9 napisał » 2022-04-22 16:37 mam wrażenie że ci co piszą że kupili to są po prostu podstawieni . Ja mam dzień że nawet na stronę nie wejdę a co dopiero przejść przez wszystkie etapy zakupu. No tak to wygląda u wszystkich. Nie chwaląc się to zamówiłem od stycznia ok 40 ton. Zaznaczam że nie na swoje konto i nie na handel - dla rodziny, znajomych. Większość za "dziękuję". Większość zamówień z czasów gdy był dostępny 6-14, wtedy moim zdaniem było łatwiej ale teraz też się da. Od czasu gdy wstawiali o 18 zamówiłem 14 ton(7 zamówień) ale też tak mam bardzo często że ani razu mi się strona czy koszyk nie załaduje, bardzo często kończę na ostatnim kroku tak jak ostatni screen @leON22 więc trzeba być cierpliwym i mieć trochę szczęścia |
|||
|
||||
pawlop
|
A mnie po kilku dniach towaru w koszyku udało się wczoraj zamówić 5t luzem.
|
|||
|
||||
energotop
|
verb napisał » 2022-04-22 20:54 Luke napisał » 2022-04-20 12:16 Jedna rzecz mnie niepokoi... do tej pory dwie łazienki mam cały czas ogrzewane do "wysokiej" temp 26st, a kocioł gazowy się nie uruchomi przy zbyt małym przepływie wody. Czy jest sens montować niewielki bufor ? Możecie napisać jak u Was ? Grzejecie łazienki prądem, czy jednak gazowiec odpali ? Wiem, qrde że temat o zakupach szajsu, ale jak już tu się zaczęło, to będę ciągnął.... należy pamiętać, że właściwie nigdy nie będzie grzał zasobnika od temp. zimnej wody w sieci tylko załączy się dużo wcześniej zgodnie z ustawiono histereza CWU W instrukcji powinno coś być nr. minimalnych przepływów ale myślę że dwie otwarte drabinki to na luzie min będzie osiągnięte. dodane 2022-04-23 23:16A co do opału w mojej okolicy wszyscy mają głęboko w d... PGG i składy po 2500zl/t. Teraz Czechy. I ch.. szczelił "czyste powietrze" i ekologię 🤣 |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Ejjj kupujecie wungiel a nie idziecie w ciepłe pompy! Co tu się wydarzyło...
Bardzo mnie to cieczy Będę miał taniej i sprzęt będzie dostępny i 18k zł wpadnie w kieszeń że kopciucha zmieniam na to urządzenie z wiatrakiem i chłodnicą na zewnątrz. Byle dołożyć ze 4kWp prądu. Jeśli ktoś "We want fun" |
|||
|
||||
energotop
|
Kto kupuje ten kupuje. Na pewno nie ja. Ja już kompletuje swój zestaw monoblok 9kw, bufor 300l, zasobnik 250l i kopciuszek do zestawu w razie braku energii. PV na tarasie sloneczko już łapie, no i oczywiście żadnym "piekarzom z papierami" nie dałem i nie dam zarobić milionów.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona23 / 54Następna stronaOstatnia strona | ||||