Forum eCoal.pl v3.5 załaczanie grzania wody ze smartfona Subskrybuj | ||||
|
||||
adalbert
|
witam mam pytanie dotyczące załączania grzania wody na 1h lub 2h z aplikacji na smartfonie, wydaje mi się że kiedyś była taka opcja a teraz nie mogę jej namierzyć, wchodziło się w ustawienia>obwód cwu>programator cwu i tam można było zdalnie załączyć grzanie wody, czy to jakieś deja vu ? dla mnie potrzebna jest taka funkcjonalność, da się zrobić? pozdrawiam
|
|||
|
||||
MateoKoc
|
adalbert napisał » 2021-11-24 10:53 witam mam pytanie dotyczące załączania grzania wody na 1h lub 2h z aplikacji na smartfonie, wydaje mi się że kiedyś była taka opcja a teraz nie mogę jej namierzyć, wchodziło się w ustawienia>obwód cwu>programator cwu i tam można było zdalnie załączyć grzanie wody, czy to jakieś deja vu ? dla mnie potrzebna jest taka funkcjonalność, da się zrobić? pozdrawiam Przecież nadal jest ta opcja. |
|||
|
||||
radsti
|
Witam
Dołączam się do tego pytania, interesuje mnie gdzie znajduje się ta pozycja którą edytowałeś w nowej aplkacji na adroida, z tego co widzę u siebie mam całkowicie inny układ strony głównej - która się domyślnie odpala po załączeniu apki. Jedyne co udało mi się znaleźć to po wejściu na nowej aplikacji w tryb USTAWIENIA , wybraniu opcji OBWÓD CWU/CYRKULACJA i zaznaczeniu PROGRAMATOR CWU pokazuje się ale tylko i wyłącznie programator godzinowy na poszczególne dni tygodnia, nie mam albo przynajmniej nie zauważyłem takiej opcji jaką zamieściłes na zrzucie ekranu, a taka forma bardzo by mnie interesowała. To jest zrzut ekranu z nowej aplikacji na androida? Jeśli tak bardzo bym prosił o "łopatologiczne" wskazania co wybierasz na aplikacji by Ci się pokazał taki komunikat jak powyżej. Pozdrawiam |
|||
|
||||
adalbert
|
właśnie - jak tam się dostać? tak jak pisałem poprzednio, miałem tę opcje a teraz gdzieś przepadła
|
|||
|
||||
MateoKoc
|
radsti napisał » 2021-11-24 12:28 To jest zrzut ekranu z nowej aplikacji na androida? Tak. adalbert napisał » 2021-11-24 12:41 właśnie - jak tam się dostać? tak jak pisałem poprzednio, miałem tę opcje a teraz gdzieś przepadła Trzeba dodać kafelek (prawy górny róg: "Dodaj kafelek"). Wybrać "Tryb CWU". Kliknąć na nowy kafelek i wybrać żądany tryb. Panowie, kafelki można przesuwać, dodawać, usuwać oraz konfigurować wygląd. Może to oczywiste, ale chyba tego nie wiedzieliście. |
|||
|
||||
adalbert
|
dzięki pomogło
|
|||
|
||||
radsti
|