Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 załaczanie grzania wody ze smartfona Subskrybuj | ||||
|
||||
adalbert
![]() |
witam mam pytanie dotyczące załączania grzania wody na 1h lub 2h z aplikacji na smartfonie, wydaje mi się że kiedyś była taka opcja a teraz nie mogę jej namierzyć, wchodziło się w ustawienia>obwód cwu>programator cwu i tam można było zdalnie załączyć grzanie wody, czy to jakieś deja vu ? dla mnie potrzebna jest taka funkcjonalność, da się zrobić? pozdrawiam
|
|||
|
||||
MateoKoc
![]() |
adalbert napisał » 2021-11-24 10:53 witam mam pytanie dotyczące załączania grzania wody na 1h lub 2h z aplikacji na smartfonie, wydaje mi się że kiedyś była taka opcja a teraz nie mogę jej namierzyć, wchodziło się w ustawienia>obwód cwu>programator cwu i tam można było zdalnie załączyć grzanie wody, czy to jakieś deja vu ? dla mnie potrzebna jest taka funkcjonalność, da się zrobić? pozdrawiam Przecież nadal jest ta opcja. ![]() ![]() |
|||
|
||||
radsti
![]() |
Witam
Dołączam się do tego pytania, interesuje mnie gdzie znajduje się ta pozycja którą edytowałeś w nowej aplkacji na adroida, z tego co widzę u siebie mam całkowicie inny układ strony głównej - która się domyślnie odpala po załączeniu apki. Jedyne co udało mi się znaleźć to po wejściu na nowej aplikacji w tryb USTAWIENIA , wybraniu opcji OBWÓD CWU/CYRKULACJA i zaznaczeniu PROGRAMATOR CWU pokazuje się ale tylko i wyłącznie programator godzinowy na poszczególne dni tygodnia, nie mam albo przynajmniej nie zauważyłem takiej opcji jaką zamieściłes na zrzucie ekranu, a taka forma bardzo by mnie interesowała. To jest zrzut ekranu z nowej aplikacji na androida? Jeśli tak bardzo bym prosił o "łopatologiczne" wskazania co wybierasz na aplikacji by Ci się pokazał taki komunikat jak powyżej. Pozdrawiam |
|||
|
||||
adalbert
![]() |
właśnie - jak tam się dostać? tak jak pisałem poprzednio, miałem tę opcje a teraz gdzieś przepadła
|
|||
|
||||
MateoKoc
![]() |
radsti napisał » 2021-11-24 12:28 To jest zrzut ekranu z nowej aplikacji na androida? Tak. adalbert napisał » 2021-11-24 12:41 właśnie - jak tam się dostać? tak jak pisałem poprzednio, miałem tę opcje a teraz gdzieś przepadła Trzeba dodać kafelek (prawy górny róg: "Dodaj kafelek"). Wybrać "Tryb CWU". Kliknąć na nowy kafelek i wybrać żądany tryb. Panowie, kafelki można przesuwać, dodawać, usuwać oraz konfigurować wygląd. ![]() Może to oczywiste, ale chyba tego nie wiedzieliście. |
|||
|
||||
adalbert
![]() |
dzięki pomogło
|
|||
|
||||
radsti
![]() |