Rozgrzewamy jesienne temperatury i z tej okazji przygotwaliśmy dla Państwa OBNIŻKI CENOWE wybranych produktów w naszym sklepie eSterownik.pl!
W zakładce "PROMOCJA" znajdziecie wszystkie produkty objęte rabatem
Forum  Nowa usługa  Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android Subskrybuj
First pagePrevious page8 / 8Next pageLast page
2021-12-21 19:48
  ven Posts: 656 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Już powinno być ok. Po aktualizacji.
2021-12-21 21:44
  leON22 Posts: 5840 Ostrzeżenie: 0
THX @ven, jest ok 
2021-12-23 17:06
  GUZIOL1111 Posts: 22 Ostrzeżenie: 0
Witam. W aplikacji zniknęła opcja załączania CWU  w ustawieniach. W sobote 18.12.2021r jeszcze była i wszystko działało. Czy jest to błąd czy istnieje inny sposób z poziomu aplikacji?Na stronie wszystko działa.
2021-12-28 11:55
  oxis Posts: 5 Ostrzeżenie: 0
Po dodaniu ilości zasypanego paliwa nie wyświetla go w zdarzeniach, zobacz na screeny















2021-12-28 20:55
  piomaj16 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
nie mogę się zalogować w aplikacji, tylko przez WI-FI- po próbie zalogowania pokazuje komunikat: przenieś swoje urządzenie na nową usługę.
2022-01-06 00:55
  leON22 Posts: 5840 Ostrzeżenie: 0
Witam, widzę że kolejna prośba załatwiona pozytywnie, brawo ES  


2022-01-13 12:09
  JaWaRoCo Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Witam serdecznie,

jak moge, z jakimi danymi do logowania, udostępnić aplikację moim najemcom?
Tak by mieli jedynie możliwość podglądu.
Gdzie wprowadzić te dane do logowania?

Mój piec ogrzewa całą kamienicę, 12 lokali.

Dziękuję za pomoc.
2022-01-13 22:34
  tedp84 Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
Witam
w starym oprogramowaniu jesli dodalem pokoj a w nim czujnik bezprzewodowy to umialem ten czujnik przypisać do obwodu CO1  (jako czujnik sterujący pracą pompy obwod CO1 w ustawieniach zaawansowane)

w nowym sofcie 1.35.1 
teraz zeby czujnik temperatury(bezprzewodowy)przypisać do obwodu CO1 (zeby sterować pompą) musze go dodać do rozszerzen jako dla obiegu CO1 tylko wtedy go nie idzie przypisać do pokoju (salon) a przecierz to jeden i ten sam czujnik ktory sie znajduje w tym samym pomieszczeniu czyli w salonie gdzie mam obieg CO1

za bardzo sie skomplikowalo ustawienia obwodow i rozszerzen
kiedys w ustawieniach zaawansowane szlo do obwodu CO1 lub CO2 przypisać dowolny czujnik z pokoju teraz w tym samym miejscu zniklo pole wyboru czujnika (pokoju) idzie wybrać tylko: czujnik przewodowy, czujnik bezprzewodowy lub termostat zewnetrzny

i tym samym zeby sprawdzic temperature w pokoju salon (obwod CO1) musial bym miec dwa czujniki bezprzewodowe zabudowane w jednym miejscu 
1 do sterowania obwodem CO1 dodanym w rozszerzeniach 
i 2 do pomiaru temperatury w tym pokoju dodany jako czujnik do pokoju 
ktos tu cos za bardzo przekombinował chyba ze to nabijanie kasy


P.S. niewiem czy sie w tym polapiecie i jak to prosciej napisać 
aha a w aplikacji jesli dalem do obwodu CO1 czujnik z rozszerzenia do na PLANIE w obw. CO2 pokazuje te samą temperature

(ups powinno byc chyba w uwagach do WWW)
2022-01-14 09:15
  leON22 Posts: 5840 Ostrzeżenie: 0
Stary swoją wypowiedzią namieszałeś bardziej niż ES, zmieniając dodawanie czujników z Pokoi do Rozszerzeń  Przecież wszystko działa i nie trzeba montować dwóch czujników do jednego obwodu. Z taką samą temp.na Planie obwodów CO1 i CO2 ( dokładnie temp. CO2 ma taką samą temp.jak CO1 ) problem zgłaszałem na samym początku, przed aktualizacją było podobnie, widocznie nie są się tego poprawić pewny
dodane 2022-01-13 22:54
dodane 2022-01-14 09:15Widzę, że problem ze wskazaniem czujników wew. już naprawiony, dzięki Przemek  
2022-01-16 12:48
  Bialy95 Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
Nie mam żadnych informacji w zakładce statystyki 
2022-01-16 13:00
  leON22 Posts: 5840 Ostrzeżenie: 0
A kiedykolwiek miałeś 
2022-01-16 14:11
  PrzemekP Posts: 1413 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Bialy95 napisał » 2022-01-16 12:48
Nie mam żadnych informacji w zakładce statystyki 

Same zasypy, brak zakupów - bez tego wykresów i danych nie będzie.
2022-09-12 13:27
  cobrags500 Posts: 10 Ostrzeżenie: 0

krzysztofbaran napisał » 2021-10-31 10:29
Witam na nowej aplikacji zauważyłem że nie wyświetla się wartość czujnika temperatury zewnętrznej bezprzewodowego, gdy wejdę w kategorię pokoje widzę temperaturę zewnętrzna a na piecu i na kafelkach aplikacji nie pokazuje się żadna wartość, dodam że czujnik jest sparowany poprawnie.


Mam to samo tylko na xzujniku BT1 na obwodzie co1 nie widać aktualnej temoeratury na kafelku

First pagePrevious page8 / 8Next pageLast page
Users on-line: greg_13, jacpatron, JDziuk2022, Pilot, TiborTeam, trskrzypczyk, wajha69