Rozgrzewamy jesienne temperatury i z tej okazji przygotwaliśmy dla Państwa OBNIŻKI CENOWE wybranych produktów w naszym sklepie eSterownik.pl!
W zakładce "PROMOCJA" znajdziecie wszystkie produkty objęte rabatem
Forum  Nowa usługa  Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android Subskrybuj
First pagePrevious page4 / 8Next pageLast page
2021-10-29 23:14
  Zdenek Posts: 34 Ostrzeżenie: 0
seneka72 napisał » 2021-10-29 15:26
W aplikacji nie wiem jak u innych ale u mnie temperatura spalin zatrzymuje się na 100  na wyświetlaczu kołowym i dalej  nie rośnie na tekstowym normalnie pokazuje 



U mnie jest to samo! 
2021-10-30 01:06
  leON22 Posts: 6086 Ostrzeżenie: 3
W moim Planie jest błąd, który już był wcześniej Temperatura w obwodzie CO1 i C02 jest taka sama, chociaż obecnie w CO1 jest komfortowa 24.2st, a w CO2 normalna 22.9st  





Przeniesiony z wątku: Migracja na nową usługę
2021-10-30 03:18
  popi25 Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Nie działa czujnik Bt4 zawiesza się nie reguluje temperatury wskazuje złą temperaturę mimo kalibracji nie zachowuje ustawień histerezy tego mi brakuje najbardziej:
2021-10-30 08:55
  popi25 Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Proszę o informację po aktualizacji czujnik bezprzewodowy Bt4 zwariował w aplikacji inna temperatura na piecu w CO2 też inna  brak możliwości kalibracji temperatury w starej aplikacji było.Przeniesiony z wątku: Migracja na nową usługę
2021-10-30 19:13
  krzysztofbaran Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Cześć u mnie wszystko już działa poprawnie.
2021-10-31 10:29
  krzysztofbaran Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Witam na nowej aplikacji zauważyłem że nie wyświetla się wartość czujnika temperatury zewnętrznej bezprzewodowego, gdy wejdę w kategorię pokoje widzę temperaturę zewnętrzna a na piecu i na kafelkach aplikacji nie pokazuje się żadna wartość, dodam że czujnik jest sparowany poprawnie.
Przeniesiony z wątku: Migracja na nową usługę
2021-10-31 21:10
  tplink Posts: 22 Ostrzeżenie: 0
Witam 
Moja uwaga dotyczy kasowania alarmu poprzez aplikacje mobilną . Jak łączę się przez domowe wifi to mogę usunąć alarm a jak łączę się przez dane komórkowe będąc poza domem to nie  mogę usunąć alarmu
2021-11-02 19:38
  stefan1k Posts: 24 Ostrzeżenie: 0
jolmarkal napisał » 2021-10-27 18:33

Witam
W ustawieniach - obwody-zawór 4D

dodać możliwość określenia minimalnego kąta otwarcia zaworu 4D

Popieram aby takie ustawienie się pojawiło. U mnie zawór 4d zaczyna puszczać ciepło jak ma otwarcie około 50%. Nie musiałby wracać do zera przy zamykaniu, co by przyspieszyło działanie.
2021-11-03 13:07
  simko1 Posts: 420 Ostrzeżenie: 0
W starej aplikacji mając ustawienia LATO wchodząc na tryb ręczny mogłem otworzyć 4d jak chciałem  i po ponownym włączeniu trybu automatyczny 4d był zamykany . Teraz tak się nie dzieje. Zostaje w pozycji na jaką go otwarłem . Czy to błąd czy tak ma być?
2021-11-03 19:16
  Rozwozow Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Witam, po aktualizacji sterownik w aplikacji  jest widoczny tylko przez WiFi  i można sterować a przez sieć inna niżeli domowa już nie działa konto skasowałem i utworzyłem ponownie wszystko wg. instrukcji i bez zmian nie działa.
Gdzie szukać  problemu w konfiguracji routera/sterownika (root) też wszystko aktywne i powiązane z kontem.
2021-11-03 19:45
  dengee Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam, 
Mam dwie propozycje co do nowej appki. 
Pierwsza: wyskakiwanie powiadomień z poziomu androida o zerwanej zawleczce by specjalnie nie wchodzić w appke i sprawdzać czy wszystko jest ok. Tak wiem że jest pakiet sms oraz email ale uważam że appka pewnie by o wiele szybciej zareagowała.
Druga: widget z aplikacji z możliwością ustawienia dowolnych kilku parametrów 
2021-11-03 20:22
  PrzemekP Posts: 1448 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Rozwozow napisał » 2021-11-03 19:16
Witam, po aktualizacji sterownik w aplikacji  jest widoczny tylko przez WiFi  i można sterować a przez sieć inna niżeli domowa już nie działa konto skasowałem i utworzyłem ponownie wszystko wg. instrukcji i bez zmian nie działa.
Gdzie szukać  problemu w konfiguracji routera/sterownika (root) też wszystko aktywne i powiązane z kontem.

Zainstalowałeś aplikację z tego wątku ?
2021-11-03 21:16
  Rozwozow Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Problem w tym ze przez pzeglądarke na tel. nie mogę sie zalogować ze niby złe hasło a na laptopie bez problemu 
dodane 2021-11-03 21:13ok spróbóję pobrać udało sie zalogować musiałem wyczyścić historię przeglądarki
dodane 2021-11-03 21:16a jednak śmiga dzięki za pomoc
2021-11-03 21:26
  GrzegorzTobiasz Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam.w Moim ogniwie eko plus M w zdarzeniacha pojawił się komunikat listwa grzejna: stan wyjść 65535 i  temperatura kotła podskoczyła do 80 stopni 
2021-11-06 10:42
  mirko14 Posts: 34 Ostrzeżenie: 0
Witam. Mam nowe oprogramowanie, ale nie mam teraz na telefonie aplikacji. Mam system iOS. Co mam zrobić? 
2021-11-06 11:33
  leON22 Posts: 6086 Ostrzeżenie: 3
Zajrzyj do tematu podpiętego Aplikacje Mobilne pewnie tam znajdziesz odpowiedź  
2021-11-06 12:32
  seneka72 Posts: 13 Ostrzeżenie: 0
Dalej na wskaźniku kołowym temperatury spalin pokazuje tylko 100 i więcej nie ruszy jak jest poniżej 100 działa normalnie i na wskaźniku kołowym temperatury pieca czasami temperaturę pokazuje 50 na chwilę i wraca na normalną taką jaką jest na piecu np. 62
2021-11-06 13:30
  aikon36 Posts: 11 Ostrzeżenie: 0

Witam  Mam pytanie o szczegół - w nowej apce pomiary temperatur pokazywane są w dziesiątkach . Lecz w jednym przypadku  tzn w temperaturze  kotła mam podawaną w setkach . Czy to błąd czy świadome działanie ? Nie mam z tym oczywiście problemu Tylko pytam 
2021-11-07 11:55
  ven Posts: 656 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
seneka72 napisał » 2021-11-06 12:32
Dalej na wskaźniku kołowym temperatury spalin pokazuje tylko 100 i więcej nie ruszy jak jest poniżej 100 działa normalnie i na wskaźniku kołowym temperatury pieca czasami temperaturę pokazuje 50 na chwilę i wraca na normalną taką jaką jest na piecu np. 62
Rzeczywiście był taki dziwny błąd. W najnowszej aktualizacji jest już ok.


2021-11-09 08:56
  pilot73 Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
W aplikacji mobilnej brak zakładki do modyfikacji ustawień dla obwodu sterowanego przez MR3, nie ma również możliwości przypisania wskazań obiegu sterowanego przez MR3 do kafelka w aplikacji.
First pagePrevious page4 / 8Next pageLast page
Users on-line: flota