| Forum Nowa usługa Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android Subskrybuj | ||||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona4 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||
|  | ||||
| Zdenek   | seneka72 napisał » 2021-10-29 15:26  W aplikacji nie wiem jak u innych ale u mnie temperatura spalin zatrzymuje się na 100  na wyświetlaczu kołowym i dalej  nie rośnie na tekstowym normalnie pokazuje  U mnie jest to samo! | |||
|  | ||||
| leON22   | ||||
|  | ||||
| popi25   | 
                                     Nie działa czujnik Bt4 zawiesza się nie reguluje temperatury wskazuje złą temperaturę mimo kalibracji nie zachowuje ustawień histerezy tego mi brakuje najbardziej  : | |||
|  | ||||
| popi25   | 
                                     Proszę o informację po aktualizacji czujnik bezprzewodowy Bt4 zwariował w aplikacji inna temperatura na piecu w CO2 też inna  brak możliwości kalibracji temperatury w starej aplikacji było.Przeniesiony z wątku: Migracja na nową usługę
                                 | |||
|  | ||||
| krzysztofbaran   | 
                                     Cześć u mnie wszystko już działa poprawnie. | |||
|  | ||||
| krzysztofbaran   | 
                                     Witam na nowej aplikacji zauważyłem że nie wyświetla się wartość czujnika temperatury zewnętrznej bezprzewodowego, gdy wejdę w kategorię pokoje widzę temperaturę zewnętrzna a na piecu i na kafelkach aplikacji nie pokazuje się żadna wartość, dodam że czujnik jest sparowany poprawnie.  Przeniesiony z wątku: Migracja na nową usługę | |||
|  | ||||
| tplink   | 
                                     Witam  Moja uwaga dotyczy kasowania alarmu poprzez aplikacje mobilną . Jak łączę się przez domowe wifi to mogę usunąć alarm a jak łączę się przez dane komórkowe będąc poza domem to nie mogę usunąć alarmu | |||
|  | ||||
| stefan1k   | jolmarkal napisał » 2021-10-27 18:33  Witam W ustawieniach - obwody-zawór 4D dodać możliwość określenia minimalnego kąta otwarcia zaworu 4D Popieram aby takie ustawienie się pojawiło. U mnie zawór 4d zaczyna puszczać ciepło jak ma otwarcie około 50%. Nie musiałby wracać do zera przy zamykaniu, co by przyspieszyło działanie. | |||
|  | ||||
| simko1   | 
                                     W starej aplikacji mając ustawienia LATO wchodząc na tryb ręczny mogłem otworzyć 4d jak chciałem  i po ponownym włączeniu trybu automatyczny 4d był zamykany . Teraz tak się nie dzieje. Zostaje w pozycji na jaką go otwarłem . Czy to błąd czy tak ma być?
                                 | |||
|  | ||||
| Rozwozow   | 
                                     Witam, po aktualizacji sterownik w aplikacji  jest widoczny tylko przez WiFi  i można sterować a przez sieć inna niżeli domowa już nie działa konto skasowałem i utworzyłem ponownie wszystko wg. instrukcji i bez zmian nie działa. Gdzie szukać problemu w konfiguracji routera/sterownika (root) też wszystko aktywne i powiązane z kontem. | |||
|  | ||||
| dengee   | 
                                     Witam,  Mam dwie propozycje co do nowej appki. Pierwsza: wyskakiwanie powiadomień z poziomu androida o zerwanej zawleczce by specjalnie nie wchodzić w appke i sprawdzać czy wszystko jest ok. Tak wiem że jest pakiet sms oraz email ale uważam że appka pewnie by o wiele szybciej zareagowała. Druga: widget z aplikacji z możliwością ustawienia dowolnych kilku parametrów | |||
|  | ||||
| PrzemekP   | Rozwozow napisał » 2021-11-03 19:16  Witam, po aktualizacji sterownik w aplikacji  jest widoczny tylko przez WiFi  i można sterować a przez sieć inna niżeli domowa już nie działa konto skasowałem i utworzyłem ponownie wszystko wg. instrukcji i bez zmian nie działa. Gdzie szukać problemu w konfiguracji routera/sterownika (root) też wszystko aktywne i powiązane z kontem. Zainstalowałeś aplikację z tego wątku ? | |||
|  | ||||
| Rozwozow   | 
                                     Problem w tym ze przez pzeglądarke na tel. nie mogę sie zalogować ze niby złe hasło a na laptopie bez problemu  dodane 2021-11-03 21:13ok spróbóję pobrać udało sie zalogować musiałem wyczyścić historię przeglądarki dodane 2021-11-03 21:16a jednak śmiga dzięki za pomoc | |||
|  | ||||
| GrzegorzTobiasz   | 
                                     Witam.w Moim ogniwie eko plus M w zdarzeniacha pojawił się komunikat listwa grzejna: stan wyjść 65535 i  temperatura kotła podskoczyła do 80 stopni 
                                 | |||
|  | ||||
| mirko14   | 
                                     Witam. Mam nowe oprogramowanie, ale nie mam teraz na telefonie aplikacji. Mam system iOS. Co mam zrobić? 
                                 | |||
|  | ||||
| leON22   | 
                                     Zajrzyj do tematu podpiętego Aplikacje Mobilne pewnie tam znajdziesz odpowiedź    | |||
|  | ||||
| seneka72   | 
                                     Dalej na wskaźniku kołowym temperatury spalin pokazuje tylko 100 i więcej nie ruszy jak jest poniżej 100 działa normalnie i na wskaźniku kołowym temperatury pieca czasami temperaturę pokazuje 50 na chwilę i wraca na normalną taką jaką jest na piecu np. 62 | |||
|  | ||||
| aikon36   | Witam  Mam pytanie o szczegół - w nowej apce pomiary temperatur pokazywane są w dziesiątkach . Lecz w jednym przypadku  tzn w temperaturze  kotła mam podawaną w setkach . Czy to błąd czy świadome działanie ? Nie mam z tym oczywiście problemu  Tylko pytam   | |||
|  | ||||
| ven   | seneka72 napisał » 2021-11-06 12:32 Rzeczywiście był taki dziwny błąd. W najnowszej aktualizacji jest już ok. Dalej na wskaźniku kołowym temperatury spalin pokazuje tylko 100 i więcej nie ruszy jak jest poniżej 100 działa normalnie i na wskaźniku kołowym temperatury pieca czasami temperaturę pokazuje 50 na chwilę i wraca na normalną taką jaką jest na piecu np. 62 | |||
|  | ||||
| pilot73   | 
                                     W aplikacji mobilnej brak zakładki do modyfikacji ustawień dla obwodu sterowanego przez MR3, nie ma również możliwości przypisania wskazań obiegu sterowanego przez MR3 do kafelka w aplikacji.
                                 | |||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona4 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||
 T
 T