Forum eCoal.pl v3.5 Opał na sezon 2021/22 r , czyli czym najlepiej palić i co polecacie ??? Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona4 / 11Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Kdrabik
|
Tauron Sobieski żółty i różowy
|
|||
|
||||
bodziasty
|
leON22 napisał » 2021-11-20 07:09 w koncu - bo ostatnio jak dzwonilem to mi powiedzieli ze juz nie będzie greena. Chyba kupię jednego bigbaga. Albo inaczej - mam w zamowieniach tonę karlika - jeszcze nie zaplacona - zadzwonię do nich w poniedzialek żeby mi wymienili na greenpala. |
|||
|
||||
boojak
|
romnix napisał » 2021-10-23 23:38 Karlika w sklepie pgg można kupić ale trzeba się trochę pomęczyć, wrzucają najczęściej 7:00, 11:30, 13:00 są to orientacyjne godziny bo dziś z ciekawości wszedłem rano o 6:40 na stronę i był dostępny pięć minut później nie było. Nie mają na stronie żadnej blokady jeżeli chodzi o boty także jeżeli macie zaprzyjaźnionego informatyka możecie mieć każdą ilość. Ale najlepiej zarejestrować się zalogować no i odświeżać dodać do koszyka później BLIK i karlik jest. Ja zamówiłem tonę na rezerwę bo nie wiadomo jaka będzie zima w środę zamówione w czwartek zapakowane w piątek u mnie. Czy ktoś kupił ostatnio opał z pgg? Jak to można zdobyć, macie jakieś pomysły? Od tygodnia poluje i dla mnie to jakieś boty wykupują, bo ludzie tak szybko nie klikną... Potem Janusze na allegro sprzedają po 1400zl/tona.. A jak do nich piszę to wierzą że setki ludzi wchodzi im na stronę i dlatego zwiesza... |
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
konto usunięte
|
||||
|
||||
simko1
|
Witam.
Więc tak. Po 2 tyg klikania udało się kupić mi 9 ton greenpala. Wczoraj przywieziony (odbiór osobisty bo mam niedaleko) rozładunek HDS. Tak to wygląda, a jak się pali to się dopiero okaże. Jeśli tak jak ten greenpal z zeszłego roku to w tych pieniądzach nic lepszego nie znajdę. Wesołych i spokojnych świąt. Pozdrawiam |
|||
|
||||
pablo
|
simko1:jak kupiłes:?
|
|||
|
||||
gmaj22
|
||||
|
||||
BBasiek32a
|
Gmaj22 link nie chula
|
|||
|
||||
gmaj22
|
https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/37886-dost%C4%99pno%C5%9B%C4%87-opa%C5%82u-z-pgg/page/28/#comments
Teraz hula |
|||
|
||||
simko1
|
||||
|
||||
leON22
|
To teraz OL... , czy All ... plus 100% marży
|
|||
|
||||
simko1
|
leON22 napisał » 2021-12-24 16:05 To teraz OL... , czy All ... plus 100% marży Nie było by to głupie. Nie , nie sprzedaję. To mam taki większy zapas bo nie wiem co będzie jak nie będzie ekogroszku tylko groszek III. |
|||
|
||||
adkwapniewski
|
@simko1 - wrzuciłeś już może greenpala ?
|
|||
|
||||
simko1
|
Jeszcze nie, ale w tym roku jeszcze zacznie się palić.
|
|||
|
||||
gmaj22
|
I dlatego teraz mało kto ma szansę normalnie zakupić opał na PGG. Niektórzy korzystają z "wytrychów" typu auto-clicker czy web- monitor,, stąd normalny zjadacz chleba w konfrontacji z nimi jest bez szans.
|
|||
|
||||
simko1
|
Co miałem kupić to kupiłem, teraz już nawet na stronę pgg nie wchodzę więc inni mają większą szansę na zakup.
Szczerze to nie korzystałem z żadnych " wspomagacze" , ba nawet nie wiedziałem że takie są. Dopiero ostatnio na forum info-ogrzewanie się dowiedziałem o tym. Pozdrawiam |
|||
|
||||
pablo
|
gmaj22: na to jest bardzo prosty sposób jeżeli mówimy o auto botach, wystarczy aby na sklepie pojawiły się oprócz eko groszku nowa oferta zdjęcir Eko groszku za którego trzeba zapłacić po 500 -800 zł ) tak się kilka sklepów broni przed auto botami ( i kto wypuścił autobota pokupował po 20 do 2 tys zdjęć
|
|||
|
||||
adkwapniewski
|
@pablo - PGG nie zależy na tym, dzwoniłem tam że chciałbym zamówić mailem groszek i greenpal (ja już nie kotłuje ale dla rodziny - są mocno nie techniczni) dostałem odpowiedź że nie ma takiej możliwości, że pracują pełną parą bla bla bla ... Na to odpowiadam że przecież nie ma problemu że zrobię przedpłatę i mogę miesiąc poczekać - odpowiedź nie ma takiej możliwości - proszę zamówić przez sklep !
Dowodzi to tego że nie zależy im na sprzedaży tylko na ... no właśnie na czym ? Jaką korzyść ma PGG z ddos`wania własnych serwerów ? Chyba tylko próba wyrobienia w kupujących nawyku wchodzenia na stronę , przywiązania do marki etc. |
|||
|
||||
simko1
|
adkwapniewski napisał » 2021-12-25 22:46 @pablo - PGG nie zależy na tym, dzwoniłem tam że chciałbym zamówić mailem groszek i greenpal (ja już nie kotłuje ale dla rodziny - są mocno nie techniczni) dostałem odpowiedź że nie ma takiej możliwości, że pracują pełną parą bla bla bla ... Na to odpowiadam że przecież nie ma problemu że zrobię przedpłatę i mogę miesiąc poczekać - odpowiedź nie ma takiej możliwości - proszę zamówić przez sklep ! Dowodzi to tego że nie zależy im na sprzedaży tylko na ... no właśnie na czym ? Jaką korzyść ma PGG z ddos`wania własnych serwerów ? Chyba tylko próba wyrobienia w kupujących nawyku wchodzenia na stronę , przywiązania do marki etc. Moim zdaniem Panie po drugiej stronie słuchawki nie mogą nic z tym zrobić. Pewnie jest system który dostaje info z zpe Wola ile zostało przygotowane i tyle wystawia . Ja pomiędzy pierwszym a ostatnim zamówieniem miałem 11dni różnicy a w nr zamówień ponad 2000. Więc jeśli nr są po kolei to trochę tego sprzedają. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona4 / 11Następna stronaOstatnia strona | ||||