Usługi zdalnego dostępu powoli powinny wracać do normy.
Za wszystkie utrudnienia przepraszamy
Forum  eCoal.pl v3.5  Czujnik 6/Alarm - Błąd czujnika temp Subskrybuj
2020-11-19 21:00
  OEPM26-Marcin Posts: 60 Ostrzeżenie: 0
Witam,
Jak w temacie, wyskoczył mi taki alert. I co dalej?
2020-11-19 21:08
  marco755 Posts: 118 Ostrzeżenie: 0
U mnie też cały czas wyskakują alerty , z reguły pisze "brak alarmu" , ale kilka razy był ten co piszesz .
Dzisiaj to jest jakaś masakra z tą stroną . 
Tylko forum działa sprawnie .
2020-11-19 21:22
  OEPM26-Marcin Posts: 60 Ostrzeżenie: 0
Coś w tym może jest. Byłem przed chwilą sprawdzić na sterowniku i żadnego alertu nie ma, to samo w aplikacji. Faktycznie stronka może się wali bo ostatnio w ogóle się jakoś muli w szczególności jak wchodzę w schemat instalacji. Często brakuje temperatur i w ogóle jest to jakoś wybrakowane
2020-11-19 21:54
  leON22 Posts: 4871 Ostrzeżenie: 1
Spokojnie Panowie mam to samo , chyba problem "na górze"  Szkoda , że nikt z ES nie kwapi się tego potwierdzić 



2020-11-19 22:10
  OEPM26-Marcin Posts: 60 Ostrzeżenie: 0
Czyli pozostaje czekać i się nie przejmować
2020-11-19 22:22
  BBasiek32a Posts: 50 Ostrzeżenie: 0
Ten sam alarm co u kolegów.
2020-11-19 22:49
  essek Posts: 5 Ostrzeżenie: 0
Bardzo dziękuję za wsparcie - jestem świerzakiem i latam do pieca jak wściekły i chciałem już fabryczne przywracać i router resetować, a to problem z góry
2020-11-20 07:50
  PrzemekP Posts: 1041 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Trwają prace nad nową bazą i nowym serwerem.
Proszę uzbroić się w cierpliwość, pracujemy nad jak najszybszym powrotem do normalności.
2020-11-20 09:24
  piejar Posts: 48 Ostrzeżenie: 0
Trzymam kciuki. Byle dane lokalne się odkładały właściwie. 
2020-11-20 11:05
  leON22 Posts: 4871 Ostrzeżenie: 1
Panie Przemku to może tak na przyszłość jakieś info na pasku strony Forum, że jest problem, bo widzisz Pan co się dzieje   Ludziska formatują karty, resetują ustawienia do fabrycznych, szukają problemu w swojej sieci. Jednym słowem armagedon 
2020-11-20 11:38
  piejar Posts: 48 Ostrzeżenie: 0
Ło to to...
Podpieram rękami i nogami. Faktycznie, desperacja doprowadza ludzi do różnych działań. Ja szczęśliwie nie formatowaniem swojej karty SD bo logicznie wyszło mi, że problem nie może leżeć po stronie karty skoro wykresy  czytane lokalnie są wyświetlane prawidłowo. 
2020-11-25 09:04
  babaj Posts: 15 Ostrzeżenie: 0

PrzemekP napisał » 2020-11-20 07:50
pracujemy nad jak najszybszym powrotem do normalności.

Nowej normalności, czyli jak podejdziesz do komputera/pieca bez maseczki, to błąd czujnika maseczki.
Users on-line: Andrzej1111, basterek, Bodzia, Felek, jolokrzyk, mpajak, PEJN, Prok, rafalsk