Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 ogniwo 10kW za ile wystawić na sprzedaż? Subskrybuj | ||||
|
||||
Powolniak
![]() |
Mam zdemontowany OEP10 z ecoalem 3.5 około 4-5 letni używany tylko w sezonie zimowym mały przebieg ok 7ton. Ile mogę wołać za taki kocioł? |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Pytanie powinno brzmieć, czy mogę sprzedać taki kocioł, bo to 4 klasa nie spełniająca norm eko. Co do Twojego pytania to powodzenia życzę, pewnie w cenie złomu pójdzie najszybciej
![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
kolego powolniak napisz ile chcesz za ten kocioł i na jakie ogrzewanie zmieniłes
|
|||
|
||||
Powolniak
![]() |
Ile mogę chcieć to się pytam? Klima 2,9kW i grzałka 3kW do podłogówki w taniej taryfie. PV pokryje prąd bytowy i klimę zostanie do zapłacenia tylko CWU i Podłogówka w taniej taryfie. dodane 2020-06-06 03:50 leON22 napisał » 2020-06-05 21:21 Pytanie powinno brzmieć, czy mogę sprzedać taki kocioł, bo to 4 klasa nie spełniająca norm eko. Co do Twojego pytania to powodzenia życzę, pewnie w cenie złomu pójdzie najszybciej ![]() Odzyskać ile się da trzeba. Nawet jak nie pójdzie w całości to sam ecoal to parę stówek |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Dokładnie , jak piszesz pewnie jak go sprzedasz na części zarobisz więcej
![]() |
|||
|
||||
Pink01
![]() |
Powolniak a skąd Ty jesteś?
|
|||
|
||||
Powolniak
![]() |
Wiocha pod Bydgoszczą
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Na OLX mój kuzyn kupił RBR`a 12kW z OEP 3,5 za 4500 PLN podobno kocioł 3 letni dodatkowo naczynie wyrównawcze i zawór nD. Jeśli ja bym wystawiał swojego 5 letniego OEPa z podobnym przebiegiem myślę że max to 3200 PLN. |
|||
|
||||
tryt
![]() |
Mój kocioł będę złomował - takie wymogi czystego powietrza. Ale pozostaną całkowicie sprawne różne elementy oprzyrządowania: silnik, przekładnia, podajnik, sterownik i cała reszta, którą na złom oddać grzech. Jeżeli ktoś chętny, sprzedam za niewielkie pieniądze, na pewno się dogadamy. Temat będzie aktualny za około miesiąc
|
|||
|
||||
przemekoep10kw
![]() |
Za 10 lat to fotoogniwa będziemy złomować niemcy już złomują bo mają nadwyżkę i słabo płacą za 1kw i tak w koło Macieju żeby interes kwitl tu nie chodzi o ekologię tylko o kasę
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo ...
PS. Teraz będą szukać frajerów , co nie segregują śmieci , a tę całą segregację można o 4 litery roztrzaść ![]() |
|||