Forum eCoal.pl Awaria sterownika ecoal Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Endriux
|
Witam
Mój sterownik ma za chwile 10 lat , właśnie dziś usłyszałem ,że nie może się załączyć , pyka co chwila na wyświetlaczu pojawia się napis Loading... , później eCoal.pl 0.3.1.6 , po tym wyłącza się i tak w kółko. Po odłączałem wszystkie pompy i cała resztę i dalej to samo . proszę o pomoc Pozdrawiam |
|||
|
||||
slaw007
|
Zadzwoń jutro na serwis.
Poza tym w wątku "zalany kocioł" jest info o odsprzedaży osprzętu, bo kocioł idzie na złom. |
|||
|
||||
caffe23
|
||||
|
||||
aka123
|
witam
ogniwo ekoM26 sterownik ecoal LCD CD1 podczas wypinania LCD z kostki z przewodami jeden przewód BRĄZOWY wyszedł z kostki ( biały , zielony i żółty są na miejscu ) i nie wiem czy ma byc wpięty w wolne miejsce ( 4 wtyk ) czy ma byc dolożony do któregoś koloru pytam dlatego gdyz jak wkladalem go do wolnego 4 miejsca to zdaje mi się ze piec się wyłączał prosze o podpowiedz |
|||
|
||||
starplus
|
Ma być w wolne miejsce. Przed zamocowaniem należy wyłączyć sterownik.
|
|||
|
||||
Spiczyn57
|
Witam Mam problem tego typu kocioł po rozpaleniu pracuje kilka godzin później włącza się alarm kocioł zabrudzony i przechodzi w tryb wygaszania temp spalin oscyluje w granicach 90do120 stopni Jaka może być przyczyna Proszę o informację jak zaradzić
|
|||
|
||||
marena
|
Spiczyn57 Algorytm wygaszenia kotła = tylko grzanie |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||