Forum eCoal.pl Temperatura spalin podana na naklejce z boku kotła Subskrybuj | ||||
|
||||
buhaj39
|
Panowie
Jak w temacie,czy temp.spalin podana na naklejce w moim przypadku na OE+ 16KW ( 140,8 C ) to temperatura wg. producenta optymalna czy minimalna? Jeśli dla kogoś to pytanie wydaje się głupie proszę się nie śmiać Pytam z czystej ciekawości bo nie mam ostatnio wiekszych problemów z kotłem. Dzięki za odpowiedz.
|
|||
|
||||
karoka65
|
Buhaj to jest tak jak u prokuratora, dajcie mi człowieka a ja mu paragraf dopasuje
Zaczniesz baźgrać i to czytać to zaraz znajdą Ci te problemy. Najmniej problemów mają Ci którzy nie znają for i internetu. |
|||
|
||||
buhaj39
|
karoka65 napisał » 2020-02-06 15:16 Buhaj to jest tak jak u prokuratora, dajcie mi człowieka a ja mu paragraf dopasuje Zaczniesz baźgrać i to czytać to zaraz znajdą Ci te problemy. Najmniej problemów mają Ci którzy nie znają for i internetu. Oczywiście masz rację z tym prokuratorem. Tak jak pisałem,pytam z czystej ciekawości |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Jest to temperatura spalin przy jakiej .zapewne kocioł uzyskał kwit na swoją klasę elologiczną , podczas badań
W normalnych warunkach u Kowalskiego w piwnicy można sobie te kwity i badania wsadzić w doope . |
|||
|
||||
buhaj39
|
Ameno
No i zaspokoiłeś moją ciekawość. Dzięki |
|||
|
||||
karoka65
|
Ameno25 napisał » 2020-02-06 16:55 W normalnych warunkach u Kowalskiego w piwnicy można sobie te kwity i badania wsadzić w doope . Ja to pisałem 7 czy 6 lat temu to chcieli mnie tu i nie tylko tu ukamienować. |
|||
|
||||
gmaj22
|
Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem"
|
|||
|
||||
karoka65
|
Nikt się nie odważy
|
|||
|
||||
coolio
|
Przyjdzie zima stulecia to u każdego będzie 140 stopni tylko furczeć. Jak na warunki które mamy to można to nazwać temperaturą laboratoryjną.
|
|||