Forum eCoal.pl v3.5 Ogniwo EPM 20 KW ecoal 3.5 Statystyki Subskrybuj | ||||
|
||||
artek687
|
Hej, czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć, dlaczego w moich statystykach jest pusto ? Zrobiłem wszystko jak w poradniku i nic ;-D Może trzeba odczekać kilka dni ;> ? https://esterownik.pl/device/16702
|
|||
|
||||
leON22
|
A dodałeś zasyp paliwa ? Jak podajnik ruszy ruszą statystyki
|
|||
|
||||
artek687
|
Tak dodałem. Zakup paliwa i zasyp paliwa. podajnik ruszył a statystyki nie. ;(
|
|||
|
||||
leON22
|
A zaznaczyłeś ptaszka przy zakupie paliwa : Domyślne paliwo - Paliwo, które będzie wpisane przy autom. wpisie o zasypie
dodane 2019-12-12 00:09PS. Brakuje Ci współczynnika pracy podajnika kg/min . Edytuj wpis ( ołówek ) wpisz wartość 0.23 kg/min ( potem dokładnie sobie ją wylicz na swoim podajniku , co i jak w instukcji o statystykach znajdziesz na forum ) . Jak edytujesz zakup , edytuj zasyp ( usuń te dwa zasypy ) i dodaj nowy |
|||
|
||||
DamianOwczarek-zablokowany
|
leON22 napisał » 2019-12-12 00:09 A zaznaczyłeś ptaszka przy zakupie paliwa : Domyślne paliwo - Paliwo, które będzie wpisane przy autom. wpisie o zasypie dodane 2019-12-12 00:09PS. Brakuje Ci współczynnika pracy podajnika kg/min . Edytuj wpis ( ołówek ) wpisz wartość 0.23 kg/min ( potem dokładnie sobie ją wylicz na swoim podajniku , co i jak w instukcji o statystykach znajdziesz na forum ) . Jak edytujesz zakup , edytuj zasyp ( usuń te dwa zasypy ) i dodaj nowy I tym sposobem nie muszę dzwonić do Leona |
|||