Forum eCoal.pl v3.5 sterownik eCoal v3,5 brak podłączenia Subskrybuj | ||||
|
||||
hrabia66
|
prosze o pomoc mam piec Ogniwo eko plus m i sterownik eCoal v3,5 ,potrzebuje jakiś dobry schemat na podłączenie podłogówki na dwie rozdzielnie [ dwa piętra] z jedną pompą podłogową i zaworem mieszający termostatycznym , kilka grzejników z jedną pompą co i bojler pompą cwu. i zawór cztery drogowy bo taki opsłóguje sterownik.ja zastosowałem trzy drogowy z pompą na powrocie do dogrzewania pieca a tu co innego piszą w instrukcji i zong
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witam,potrzebujesz schemat instalacji czy podłączenia do sterownika ?
Sterownik obsługuje zawory 3 drogowe i 4 drogowe. |
|||
|
||||
hrabia66
|
potrzebuje schemat instalacji ale bez sprzegła , w sklepie którym kupiłem piec twierdzą że na zawoże czterodrogowym mam dłusza gwaracje pieca.potrzebuje schemat który napoczotku bedzie działać podłogówka na dwóch poziomach , rozdzielacze są bez pomp ,pompka w piwnicy SALUS MP.100A takiemam pompe i jeszcze jedną na ine podłoczenie .CWU tesz bedzie podłoczone a grzejnik łaziękowe a reszta to sprawa przyszłosci jakby niedała rady podłogówka nagrzać
|
|||
|
||||
karoka65
|
Jak Ci się jeszcze taki monter jak ten sklep to zagościsz tu na bardzo długo.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
hrabia66 napisał » 2019-05-15 11:19 Widzę, że łykasz kit bezkrytycznie hehe... Do pisania mógłbyś się przyłożyć.w sklepie którym kupiłem piec twierdzą że na zawoże czterodrogowym mam dłusza gwaracje pieca |
|||