Forum eCoal.pl v3.5 Ustawienie kotła Ogniwo Eko Plus M 20kw Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona6 / 6Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leON22
![]() |
Pierwsze co ma zrobić to wyjeb...te cegły z palnika
![]() ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
faco napisał » 2022-01-03 16:46 No ja, Hitler mioł takich doradców, i wojna przegroł. Dobre, postarom sie niy wtroncać, bo z miszczym niy byda sie wadził. Yno se pomyśl, że to co Ci pasuje, niy zawsze bydzie pasować do innej chaupy Hehehe powoli panie, powoli. Mam ten sam piec i tez lecę na 3 sekundach. Piec to nie fotmuła 1 jak mu naraz nawciszkasz kitów to będzie gadał po rusku ![]() ![]() dodane 2022-01-03 17:04 leON22 napisał » 2022-01-03 16:54 Nie naganiam, ino wiem, że Ci się chce. Bierz to, i jeden klient odpadnie. thx @verb, że mi naganiasz klientów, szczerze mówiąc to już nie wyrabiam ![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Akurat mam w pracy awarię i mówię ogarnę temat w 3 miga
![]() ![]() |
|||
|
||||
faco
![]() |
Też mam awarie
![]() dodane 2022-01-03 18:04Kolego verb chyba mi tez chciałeś ustawić piec i chyba się poddałeś, chyba wiem dlaczego ![]() ![]() Ja mówiłem te piece to nie formuł jeden powoli a będzie tykał jak szwajcarski zegarek. Przy wiedzy jaką ma autor, to tylko eCoal raz ustawić na cacy i aby zapomniał o jakichkolwiek ustawianiach. Gdzie tam widzisz w automacie 220st ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Ja się poddałem ? To Twoje sukcesy są zależne od temp.zewn. ino Ty tego nie widzisz. Pożyjemy, zobaczymy. Już schowałeś piecyk, czyżby jakieś problemy ? I nie jesteśmy kolegami, ja tu nie mam kolegów ;] No może Grzesiek, bo wypiłem z nim w uj, i poznałem jego fajną żonę. |
|||
|
||||
faco
![]() |
Nic nie schowałem, ani głowy w piasek ... lecimy teraz w automacie 220 bo trzeba dużo nagrzać
![]() Zdarzyłem zauważyć pewne rzeczy oprócz picia ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
No dziwne, bo ster schowany hehe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
No to lećcie, widzę już nawet 244, powodzenia i uwaga na druty
![]() |
|||
|
||||
faco
![]() |
Hehe no spokojnie potym wyhamujemy jak przyjdzie na to odpowiedni czas
![]() ![]() dodane 2022-01-03 19:03 leON22 napisał » 2022-01-03 18:59 No to lećcie, widzę już nawet 244, powodzenia i uwaga na druty ![]() A Tyn powyzyj pisze ze mo ster schowany, hehehe ciezko wos zrozumiec niekiedy ![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
To Ty nie rozumiesz, chodzi o to że Twój ster jest schowany.
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Nie pitol leON, ino to bier, bo zdaje sie, że na forum pojawił sie cudok, co nawet niy wiy że schowoł ster. Jo jes na to za stary - szcza nisko, mom to w rzici, wypija se piwo, i pójda spać. Pozdrawiom.
|
|||
|
||||
faco
![]() |
A to ok, w natłoku wiadomości można sie pogubic
![]() A po co temu jegomościowi moja rakieta potrzebna ![]() |
|||
|
||||
oxalis3
![]() |
faco fajnie, że chcesz pomagać, ale czytając Twoje poprzednie posty daje się zauważyć brak elementarnej wiedzy w zakresie pracy kotła, działania instalacji i ustawień sterownika. Leon zaoferował pomoc i ogarnie nie tylko ustawienia spalania, zrobi kompleksowe ustawienia wykorzystując możliwości naszego stera. Czasami warto mieć trochę pokory i potrafić realnie oceni swoją wiedzę.
|
|||
|
||||
faco
![]() |
Dziękuje za cenne uwagi
![]() ![]() |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona6 / 6Następna stronaOstatnia strona | ||||