Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Czas na nowy palnik. Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
anaana
![]() |
dzięki za zdj. wielki ten palnik 😲😦🙄
|
|||
|
||||
PROMETEUSZ
![]() |
A jaka różnica w podawaniu u was 0.2 kg/min a u mnie 0.6
|
|||
|
||||
wiki
![]() |
jak jesteś zainteresowany to 8 letniego Brucera - do odsprzedania.
|
|||
|
||||
PROMETEUSZ
![]() |
Może ktoś wypowiedzieć na temat palnika sv200n |
|||
|
||||
saimon21
![]() |
i co na co zmieniłeś
![]() |
|||
|
||||
karoka65
![]() |
Jeśli chodzi Ci o to czy można to można. Wsadzaliśmy takie palniki nawet do śmieciuchów, przy obecnych przepisach nieopłacalne, lepiej kupić nowego pelleciaka ze świstkiem na 5-tą klasę.
dodane 2019-03-10 10:11 PROMETEUSZ napisał » 2019-03-09 16:25 Może ktoś wypowiedzieć na temat palnika sv200n Nie wierz we wszystko co wyczytasz w internecie. |
|||
|
||||
saimon21
![]() |
A co pasuje bez przerobek :( przy piecu i podajniku
|
|||
|
||||
karoka65
![]() |
Jedyne co masz do zrobienia to umocowanie palnika pelletowego w kotle w miejscu po starym palniku węglowym.
|
|||
|
||||
saimon21
![]() |
Mysle co pasuje z tlokowym czy slimakiem bez przerobek, bo polletowe sa dosc droge a sprawnosc w tym kotle moze zawodzic jak jakos wykonania
|
|||
|
||||
anaana
![]() |
Sv200n nie jest zły, Kamil na youtube go testuje i analizator spalin nie kłamie chyba.
|
|||
|
||||
saimon21
![]() |
Sv200n bez przeróbek wchodzi ?
|
|||
|
||||
karoka65
![]() |
anaana napisał » 2019-03-10 23:29 Sv200n nie jest zły, Kamil na youtube go testuje i analizator spalin nie kłamie chyba. A Twój zły? wiesz jakich przy nim analizatorów używali? one tym bardziej nie powinny kłamać. |
|||
|
||||
saimon21
![]() |
mój ma dziurę, w korpusie do tego, zapieczona zawleczka i ostatnio chyba albo przez slimak albo przez motoreduktor ledwo co się kręci,
|
|||
|
||||
anaana
![]() |
||||
|
||||
karoka65
![]() |
Anaana wiesz jak nic nie mam do Ciebie ani do tego kto napisał te słowa bo jego kotły tez mam w ofercie ale Ty jak i wielu innych zawierzyliście kiedyś ślepo panom konstruktorom kotłów które teraz macie a Ty znowu wierzysz teraz w to co pisze producent innych kotłów.
Ja bym powiedział: laboratorium swoje, konstruktor swoje, producent swoje a życie swoje ![]() Nie czytaj tyle internetów ![]() |
|||
|
||||
saimon21
![]() |
karoka a Ty nie załatwiasz Palników pod ogniwo?
|
|||
|
||||
karoka65
![]() |
Jeśli chcesz klamoty do Burnera to mam wszystko na półce od ręki..
Inne przestałem załatwiać i montować bo jak ktoś chce kupić u producenta bez papierka a ja mam to zamontować za flaszkę i najlepiej jeszcze tą flaszkę razem wypić na koniec roboty to niech mu ten producent też przyjedzie i zamontuje. Jak to mówią: "ludzie sami rozumu człowieka nauczą". |
|||
|
||||
PROMETEUSZ
![]() |
Każdy swoje chwali 😜
|
|||
|
||||
Pearce
![]() |
Mam pytanie do osób z palnikami batory 10kw zamontowanym w oep16kw. Czy automat tj. Ecoal daje rade czy trzeba jechać na ustawieniach ręcznych?
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Daje, trzeba ustawić typ 15kW i śmiga.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||