Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Złe ustawienia, czy kiepski groch. Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona4 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
OEPM26-Marcin
![]() |
Jutro mogę go ściągnąć i zrobić zdjęcie. Ogólnie zakładając go był na 100% dobrze ustawiony. Jednak jak już wszystko odpaliłem to nie mogłem z nim dojść do ładu więc się wku..... zdjąłem siłownik i zacząłem nim kręcić. Oczywiście nie kręcił się tak jak myślałem do pewnego momentu tylko kręcił się ciągle. Więc żeby później dojść do ładu pozycję w 100% otwartą przyjąłem za tą kiedy temperatura za zaworem była jak najbardziej zbliżona do tej na kotle. Oczywiście problem był kuriozalny bo wcześniej wystarczyło zmienić kierunek otwierania
![]() dodane 2018-12-04 11:58Jeśli chodzi o aktualny wygląd popiołu to na pewno wygląda to lepiej niż wyglądało jednak jeszcze trochę spieków się robi (tych co łatwo skruszyć w palcach). Odjąć po 1% z nadmuchu? |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona4 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||