Forum Aplikacje mobilne Stary bruli a iphone Subskrybuj | ||||
|
||||
JacekJI
|
witam dawno mnie tu nie było także sorki jeśli temat był. Na jednym z moich kotłów mam starego bruliego i wszystko grali dopóki nie musiałem przejść na iphona. Aplikacji dla starych nie ma to wiem (zapomniany😞) ale również w przeglądarce safari- opera nie otwiera mi podglądu tak jak należy -wyświetla mi 1/4 ekranu i nic się nie da z tym zrobić. Na tv sansung smart to już od dawna nie działa podglad sterownika ale to już pomijam. I tak oto użytkownik STAREGO bruliego został bez podglądu jeżeli nie ma kompa. Jeżeli jest jakiś sposób na ten problem to proszę o info
dodane 2018-11-28 11:58Tyle widze dodane 2018-11-28 11:59 |
|||
|
||||
sq9tbu
|
A doinstaluj sobie chroma.
|
|||
|
||||
JacekJI
|
Nie pomaga
|
|||
|
||||
leON22
|
ooshy napisał » 2017-09-18 12:19 impex10 napisał » 2017-09-17 21:07 Witam. Mam pytanie a mianowicie gdzie mogę kupić nowy sterownik skoro mam starego typu ecoal a mam teraz fona z ios. Nie mogę teraz sterować kotłem. Proszę o odpowiedz bo nigdzie nie widziałem na stronie żeby można było kupić sam sterownik. możesz swobodnie sterować z ios. Zainstaluj przeglądarkę Puffin. Logujesz się normalnie jak przez neta. Może to nie dedykowana aplikacja, którą tak lubiłem na antku, ale cóż... Uwaga, Puffin obsługuje normalnie esterownik.pl (czego nie można powiedzieć o Operze czy Safari). Może to pomoże |
|||
|
||||
JacekJI
|
Na tym działa 👍 dzięki za pomoc mogę sprawdzić co się dzieje.
Ale twórcy sterownika powinni coś z tym zrobić, bo ani apki ani strony na tel typu iphone. Niedługo tylko po kablu będzie można się podłączyć 😡 |
|||
|
||||
bodziasty
|
||||
|
||||
pablo
|
bodziasty:a opłaciłes telefon że ma działać :>?
|
|||