Forum eCoal.pl v3.5 Nowy soft Subskrybuj | ||||
|
||||
Powolniak
|
Już prawie 1,5 roku nie było aktualizacji. Planujecie jakieś zmiany i kiedy??
|
|||
|
||||
karoka65
|
A jakie zmiany byś chciał?
Takie zmiany żeby były zmiany? |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Kolory pozmieniać i będzie zadowolony
|
|||
|
||||
Powolniak
|
Ju kiedyś był temat o nowym sofcie co pozmieniać. A producent ecoala już wersję 3,5 ma w ...
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Zobacz ile jest pracujących urządzeń, a ilu ludzi na forum którym czegoś brak, lub mieli/mają problem ze spalaniem. I będzie mniej, bo wreszcie jedna z firm pakuje normalne palniki do swoich kotłów. |
|||
|
||||
mamut
|
Ze spalaniem nie jest źle, ja już jakiś czas temu pisałem na forum, że można by było poprawić współpracę z Bero. Brakuje mi możliwości ustawienia sofcie czegoś na kształt wirtualnego termostatu Bero dla głowic grzejnikowych do sterowania pompą. Czyli coś takiego:
- wszystkie "pokoje" są spięte pod jeden wirtualny termostat - termostat steruje pracą pompy na obwodzie i gdy któraś z głowic jest otwarta pompa pracuje - gdy wszystkie głowice się zamkną pompa jest zatrzymywana Coś takiego jest w module podłogówki, brakuje mi tej funkcji na grzejnikach, bo gdy całość domu chciałbym oprzeć na TH2 to muszę dawać jakiś bypass żeby pompa chodziła cały czas lub kombinować z "najszybciej wychładzającym się pomieszczeniem" i wskazywać je jako czujnik sterujący pracą obwodu. |
|||