Forum eSterownik.pl ogniwo eko plu plus Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona5 / 7Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
karoka65
![]() |
himeroza napisał » 2019-03-14 08:11 chce mieć święty spokój i tak właśnie mam ![]() Nie żebym się czepiał ale poczytać Twoje posty: https://esterownik.pl/uzytkownik,4151/himeroza/profil jak tak ma wyglądać "święty spokój" to ja dziękuję. |
|||
|
||||
himeroza
![]() |
karoka65 napisał » 2019-03-14 09:12 himeroza napisał » 2019-03-14 08:11 chce mieć święty spokój i tak właśnie mam ![]() Nie żebym się czepiał ale poczytać Twoje posty: https://esterownik.pl/uzytkownik,4151/himeroza/profil jak tak ma wyglądać "święty spokój" to ja dziękuję. Karoka czepiasz się ![]() |
|||
|
||||
karoka65
![]() |
Cieszę się i ja Twoim szczęściem
![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Widzę, że temat mocno się rozwinął, a tu dalej zero wypowiedzi o nowym OEP+. Może chociaż podzielcie się opinią o podzespołach np. motoreduktorze i podajniku Pancerpol, jak się ma do Norda ?
|
|||
|
||||
karoka65
![]() |
Nord to najwyższa półka jeśli brać pod uwagę motoreduktory, choć obecnie najcichszym moto jest chyba Janpa.
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
defro ma tryba proste i mało prundu żre i cichszy od od tego co go reklamujesz energooszczędne motoreduktory walcowe o zmniejszonym tarciu wewnętrznym stosowane w kotłach defro |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Czy ten palnik Pancerpola jest stały , czy obrotowy ? Jakie są plusy i minusy takiego rozwiązania ?
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
stały i najlepszy do kompletu z ie
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Mógłbyś bardziej rozwinąć temat , a nie pisać enigmą
![]() ![]() PS. Thx, karoka65 sterownik IE42 made in Verb ![]() |
|||
|
||||
marecki78i
![]() |
Witam .Posiadam ogniwo eko plus M 26 kw 5 klasy kupiony w marcu 2018 odpalony w wrzesieu dziś podczas czyszczenia zauważyłem że za szufladą popielnika na ściankach pieca pojawiła się rdza ,dosłownie całe scianki około 15 od dołu rude czy może u kogoś pojawiło się coś podobnego?.Temperatua na kotle minimum 55, powrót 45 ,ekogroszek Tauron 26 suchy.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
To jest wątek o Eko Plus +
![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
taa- posłuchaj takiej piosenki-mniej niż
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Fakt , chyba więcej na temat w/w kotła na obecną chwilę się nie dowiem
![]() |
|||
|
||||
przemekoep10kw
![]() |
tam na dole moze rdzewiec nie ma wody ,auta tez rdzewieja co poradzisz taki mamy opał zasiarczony i kumulacja zdarzen mokry opał ,zimny powrót ,blacha niby kotłowa ,to ma wytrzymac do gwarancji nie wiecie jak to jest robione
|
|||
|
||||
minertu
![]() |
Temperatura powrotu min 50 deg i powinno być ok.
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
jak obiegu nie będzie to D blada nawet przy 60 dek
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Czyli sugerujecie, że Ogniwo Eko Plus + po roku zaprzyjaźni się z "rudą"
![]() dodane 2019-06-04 16:10Witam , czy może ktoś wie już więcej coś na temat tego kociołka ![]() |
|||
|
||||
himeroza
![]() |
widzisz małe zainteresowanie jest :( teraz to tylko pompy i klimy na topie
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Właśnie widzę , coraz bardziej skłaniam się do zakupu kotła kondensacyjnego na gaz ziemny
![]() |
|||
|
||||
himeroza
![]() |
jak masz gaz w chałpie to czemu nie ![]() mam piecyk będe ciągnął ile się da na grochu mi to tam lotto a co będzie później to zobaczymy ![]() ![]() ![]() |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona5 / 7Następna stronaOstatnia strona | ||||