Forum eCoal.pl v3.5 Palnik na PELLET Subskrybuj | ||||
|
||||
beni226
|
Witam, czy orientuje sie może ktos czy jest mozliwosc do kociołka EKO plus kupienia i zamontowania palnika na pellet od Ogniwo?oraz jaka cena za sam palnik do kociołka by była?
|
|||
|
||||
karoka65
|
Trochę przerobić zamocowanie palnika i każdy można włożyć,
Pellasa wkładaliśmy do śmieciuchów. Palnik najlepiej kupić kompletny ze sterownikiem, polecam Pello. |
|||
|
||||
minertu
|
beni226 napisał » 2018-02-27 17:29 Ceny palników znajdziesz choćby u mnie czy na allegro.Co do montażu to zamontujesz je praktycznie do każdego kotła.Ja zamontowałem do mojego RBR-K bez problemu.Można do drzwiczek albo w miejsce palnika groszkowego dorabiając odpowiednią flanszę montażową.
Witam, czy orientuje sie może ktos czy jest mozliwosc do kociołka EKO plus kupienia i zamontowania palnika na pellet od Ogniwo?oraz jaka cena za sam palnik do kociołka by była? |
|||
|
||||
beni226
|
a teraz pytanie czy warto?ma ktos porównanie z paleniem na pellet a groszkiem??
|
|||
|
||||
kmaslanka
|
Witam, dołączam się do posta i mam potanie czy ktoś pali pelletem w standardowym podajniku kotła Ogniwo Eko Plus ? Jest możliwość, są ustawienia , pytanie czy ktoś testował ?
Eko jest coraz droższy i coraz gorszy, może warto przejść na pellet. |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Minertu powinien się wypowiedzieć palił w rbr-k groszkiem teraz ma palnik pello i jedzie na pelecie możesz dać foto kotła jak to teraz wygląda?
|
|||