Forum eCoal.pl Opał na sezon 2018/2019 Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona21 / 55Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leON22
|
Potwierdzam , że ma specyficzny zapach ale pali się fajnie , palę ekogroszkiem Retopal ale to chyba to samo , czekam na dostawę Ekomiału Greenpal z PGG
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
u mnie greenpal pali się bezproblemowo, faktycznie ma specyficzny zapach, ale za takie pieniądze zakupiłem sobie 6 big bagów niech się pasą
|
|||
|
||||
przemekoep10kw
|
||||
|
||||
kaniowy
|
Pokaż zdjęcie frakcji
|
|||
|
||||
karoka65
|
||||
|
||||
DjKosmit
|
Nie zaczynają tylko zmieniła się specyfikacja produktu. Kolega niech poszuka etykiety zastępczej na worku z nowymi parametrami. Ja miałem podobnie zamalowane dane. Na stronie pgg również zmieniła się specyfikacja. Frakcja nie jest już od 0 d 20 mm a od 3 do 20 mm. Moc też podskoczyła. Pozdrawiam! |
|||
|
||||
karoka65
|
A kolega to z PGG że się tak oburzył?
|
|||
|
||||
przemekoep10kw
|
to teraz rozumie papier wszystko przyjmie tu troszke zmienimy polak potrafi przeciez trzeba sie dostosowac do normy ale wazne ze ladnie sie pali mysle ze z kotlami 5 klasy jest podobnie (tu zmienimy wyswietlacz dodamy szamotki i jest ok)
|
|||
|
||||
DjKosmit
|
karoka65 napisał » 2018-05-24 19:10 A kolega to z PGG że się tak oburzył? Wiedziałem już hejtują. Żaden kolega z PGG tylko ich klient który podzielił się wiedzą o specyfikacji. Mam koledze udowodnić że nie mam z nimi nic wspólnego po za tym że oddałem im kilkanaście swoich setek w zakupach ?? Bo jak ktoś ma jednego posta to już REKLAMUJE. Obserwuje wątek od dawna między innymi dla zdjęć bo sam zastanawiałem się nad zakupem tego miału. |
|||
|
||||
przemekoep10kw
|
z wapnem dobrze sie pali greenpal jestem zadowolony z zakupu
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Po co wapno do tak łatwego paliwa ? |
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
przemekoep10kw
|
||||
|
||||
jacekw80
|
A ja mam problem z tym Greenpalem, strasznie dymi. Po otwarciu drzwiczek idą kłęby dymu ale to nic, kilka razy w tygodniu mam zadymioną całkowicie kotłownie+garaż. Nie wiem którędy ten dym ucieka.
Dodatkowo w piecu ścianki lśnią czarną mazią no i nie dopala, połowa popielnika "ziarenek" węgla. To jest niestety urok grzania wody po sezonie. Wróciłem do ekogroszka Wesoła i zero problemów a reenpala zostawie na jesień gdy w kotle będzie się normalnie palić. |
|||
|
||||
gregor40
|
To nie żaden urok, tylko więcej wiatru!
|
|||
|
||||
leON22
|
Witam , w końcu dotarł do mnie zamówiony Greenpal z PGG Jak tylko zejdzie mi obecny zasyp , zrobię 20kg test w moim OEP16kW wygaszam kocioł i zamykam sezon Wygląda super w porównaniu do "ekomiłu sianego" z Kareny , w sumie bez porównania , frakcja drobnego ekogroszku , czyli wszystko zgodne ze specyfikacją . Komin i kociołek wyczyszczony , zobaczymy , co pokaże na palniku
dodane 2018-05-29 21:09A tak się pali |
|||
|
||||
andrejus
|
Na stronie pgg brak towaru - greenpal. Czy jeszcze gdzies można to kupić ? na al...o tez nie ma...
|
|||
|
||||
leON22
|
andrejus chyba się mylisz Greenpal jest do kupienia na stronie internetowej sklepu PGG , dokładnie wystawiają tylko 10 ton o godz.7.00 i jest dostępny tylko przez 3 min
|
|||
|
||||
andrejus
|
Jutro postaram się kupić o ile nie zaśpie. Czy eko-miał nadaje się do spalania w palniku sv200n ?
|
|||
|
||||
leON22
|
Taaa już jutro kupiłeś - Boże Ciało ek możesz się wreszcie porządnie wyspać i kupić w piątek
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona21 / 55Następna stronaOstatnia strona | ||||