Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Sklep esterownik.pl Części do Ogniwo Eko Plus 25kW Subskrybuj | ||||
|
||||
passatwv
![]() |
Sprzedam nowe części kotła Ogniwo Eko Plus 25kW tzn
4 szt zawirowywaczy, górną wyczystkę spalin, tą przykręcaną na 4 śruby, kompletny rusztodeflektor. |
|||
|
||||
KKIMCZ
![]() |
Witam,
Czy możesz podać ceny za poszczególne części. |
|||
|
||||
passatwv
![]() |
Myślę, że 250zł za całość to dobra cena.
|
|||
|
||||
saimon21
![]() |
nie masz korpusu ślimaka
![]() |
|||
|
||||
passatwv
![]() |
Może ktoś byłby zainteresowany kupnem do Ogniwo Eko Plus 25kW: Górna pokrywa komory spalin Zawirowacze do spalin Klapka miedzy zawirowywaczami a wejsciem spalin do komina Skrzynka na popiół 410x300x95 Posiadam te części nowe, a są mi zbędne. Potrzebujesz zdjecia, pisz to Ci je wysle. dodane 2018-11-09 08:44Może ktoś byłby zainteresowany kupnem do Ogniwo Eko Plus 25kW: Górna pokrywa komory spalin Zawirowacze do spalin Klapka miedzy zawirowywaczami a wejsciem spalin do komina Posiadam te części nowe, a są mi zbędne. Potrzebujesz zdjecia, pisz to Ci je wysle. dodane 2019-01-11 23:02Ktoś jest zainteresowany? |
|||
|
||||
Rendys3
![]() |
Ahoj.
Kdyby měl někdo zájem, mám k dispozici náhradní díly na OGNIWO EKO 30kW. |
|||
|
||||
rynio
![]() |
Ahoj.Potřebuji šroub pro OGNIWO ECO 25kW. máš moře?
|
|||
|
||||
pajec
![]() |
Ahoj jde přehrát sw ecoal 0.3.1.6 na novější nemůžu se přihlásit přes počítač píše stránka nenalezena
Dík Pavel |
|||