Forum eCoal.pl v3.5 proszę pilnie o pomoc Subskrybuj | ||||
|
||||
polko
|
Mój sterownik w trybie automatycznym zmienia zadana temperaturę kotła.....co chwilę inna
|
|||
|
||||
buhaj39
|
A nie masz czasem ustawionego na pogodowy i kociol dobiera temperature wg.krzywej grzania?
|
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
vldk
|
dzwoń do serwisu , nikomu nie udostępniałeś pieca ? wilgoć w sterowniku ?
|
|||
|
||||
polko
|
Witaj nie odbieraja
dodane 2017-12-25 21:32Nie wiem co mam robic |
|||
|
||||
konto usunięte
|
moze bład karty sd ? wyciągnij kartę sformatuj ,
|
|||
|
||||
polko
|
Nie wiem nic o karcie sd
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
wyłacz sterownik , odkrec tylna pokrywe , tam jest karta sd , wyciagnij i sformatuj w laptopie
|
|||
|
||||
polko
|
A teraz nie jestem już publiczny. Może ktoś mi sie na konto wlamal
dodane 2017-12-25 22:20Pomocy ten piec to tak jak kupić sobie 5 letniego mercedesa A wcześniej jeździć maluchem.Niby masz piec ciepło w domu ale to taki problem to to a w kopciuchu(Jak w maluchy nic się nie działo. dodane 2017-12-25 23:23Witam. Hasła zmienione i od godziny jest stabilizacja.Ktos w te święta fajnie się bawił na moim koncie dodane 2017-12-26 08:36Witam.Cala nocka nie przesłana....Ale od zmiany haseł oraz anulowania mojego sterownika jako publicznego problem jak narazie znikł.Prosze jedynie osoby (które ten piec mają w 1 palcu ) zerknięcie na wykresy i sugestie Ogniwo Eko Plus m 26 kw.Ogrzewam 190 m2 częściowo ocieplony budynek. |
|||
|
||||
vldk
|
skontaktuj się z ES dalej masz jakieś skoki ? czy sam gmerasz ? sterownik nie "lubi" ciągłego gmerania. albo włamanie albo usterka ?
|
|||
|
||||
bodziasty
|
polko napisał » 2017-12-26 08:36 zerknięcie na wykresy i sugestie Ogniwo Eko Plus m 26 kw.Ogrzewam 190 m2 częściowo ocieplony budynek. Napisz jeszcze czym palisz - jakim węglem, kaloryfery, podłogówka, zawór 3D, 4D, no i zdjęcia instalacji wokoło pieca mile widziane - co tam masz to wtedy się rozjaśni. Poczytaj tego posta o statystykach. Ciekawe co za kanalia ci się bawiła kotłem |
|||
|
||||
polko
|
Witajcie.Pale u siebie ekogroszek z Piekar....na próbę mam jeszcze że 20 worków. Zdjęcie kotłowni dodam jak wrócimy do domu po 17.Mam tylko kaloryfery - konwektory 14 aż w 2 pionach.Mam również zawór 4 D pompek grudnia 25-60
|
|||
|
||||
ekmiecik
|
Prośba o ustawienie parametrów! Kocioł pali 45 kg na dobę! umiałby ktoś zdalnie?
|
|||