Forum eSterownik.pl Podgląd sterownika Subskrybuj | ||||
|
||||
slawtaz
|
Witam!
Czy to przyciemnianie strony po opuszczeniu okna przeglądarki to jest celowy zabieg? Przyznam, że trochę to irytuje jak się ma podłączony dodatkowy monitor i co przejdziesz na niego strona to się przyciemnia, jak wrócisz rozjaśnia i tak w kółko Jest to przypuszczalnie od wczoraj, pewnie jakaś aktualizacja www była, bo się zmienił format daty opróżnienia zasobnika na podglądzie.
|
|||
|
||||
leON22
|
Fakt , u mnie również przygasa
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Zmiana ta miała miejsce wczoraj. W momencie gdy okno z podglądem sterownika nie jest aktywne, przestaje działać odświeżanie strony. Ma to na celu odciążenie serwera.
|
|||
|
||||
slawtaz
|
ok, dzięki za wyjaśnienie, przyzwyczaimy się, zwłaszcza, że problemy z wydajnością są zauważalne ostatnio
|
|||
|
||||
czechu714
|
Witam, od wczorajszego dnia nie mam statystyk za okres jednego dnia. Wczoraj żeby zobaczyć statystyki musiałem zakres zwiększyć od 05 grudnia, dzisiaj jest sama sytuacja. Statystki widzę dopiero jak zakres czasowy wybiorą przynajmniej od 05 grudnia do dnia dzisiejszego
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
czechu714 napisał » 2017-12-07 09:01 Witam, od wczorajszego dnia nie mam statystyk za okres jednego dnia. Wczoraj żeby zobaczyć statystyki musiałem zakres zwiększyć od 05 grudnia, dzisiaj jest sama sytuacja. Statystki widzę dopiero jak zakres czasowy wybiorą przynajmniej od 05 grudnia do dnia dzisiejszego Udostępnij sterownik - będzie łatwiej znaleźć przyczynę. |
|||
|
||||
czechu714
|
PrzemekP napisał » 2017-12-07 09:24 czechu714 napisał » 2017-12-07 09:01 Witam, od wczorajszego dnia nie mam statystyk za okres jednego dnia. Wczoraj żeby zobaczyć statystyki musiałem zakres zwiększyć od 05 grudnia, dzisiaj jest sama sytuacja. Statystki widzę dopiero jak zakres czasowy wybiorą przynajmniej od 05 grudnia do dnia dzisiejszego Udostępnij sterownik - będzie łatwiej znaleźć przyczynę. udostępniony |
|||
|
||||
pitaszek
|
czechu714 napisał » 2017-12-07 09:01 Witam, od wczorajszego dnia nie mam statystyk za okres jednego dnia. Wczoraj żeby zobaczyć statystyki musiałem zakres zwiększyć od 05 grudnia, dzisiaj jest sama sytuacja. Statystki widzę dopiero jak zakres czasowy wybiorą przynajmniej od 05 grudnia do dnia dzisiejszego Mam dokładnie to samo (brakuje statystyk za 06.12.2017). Zmieniałem sterownik i myślałem, że właśnie ta zmiana spowodowała brak statystyk. |
|||
|
||||
czechu714
|
Witam ponownie
Czy wiadomo już dlaczego nie ma statystyk ? z jednego dnia począwszy od 05 grudnia. ? |
|||