Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum bruli.pl Brak dostępu do sterownika przez esterownik Subskrybuj | ||||
|
||||
janusz
![]() |
Przez dłuższy czas nie korzystałem z dostępu do sterownika przez zdalny dostęp
Zmian żadnych w ustawieniach nie dokonywałem na chwilę obecną próba połączenia kończy się komunikatem "Urz?dzenie nie pod??czone !" Gdzie szukać przyczyny ? |
|||
|
||||
gregors
![]() |
Piec jest online?
Przerw w dostawie prądu nie miałeś? |
|||
|
||||
janusz
![]() |
Sprawa rozwiązana |
|||
|
||||
Da-rek
![]() |
Witam, jaka może być przyczyna braku łączności ze sterownikiem? Mam problem połączeniem przez wifi AP .Przy próbie wyskakuje komunikat "Urz?dzenie nie pod??czone. Dodatkowo nie mogę się zalogować na platformę z przeglądarki chrome nie poprawne dane, z firefoxa się loguje bez problemu,ale do sterownika z żadnej nie mam dostępu.
Piec jast wygaszony sterownik był podłączony później chwilę wyłączony. |
|||
|
||||
vldk
![]() |
da-rek strona idzie w trybie awaryjnym - kłopoty providera serwera dotyczy ecoal 3.5 > już idzie dobrze
|
|||
|
||||
Da-rek
![]() |
Było by miło gdyby działało, ale nadal nic nie działa, mam stary model Bruli.
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Witam,warto zacząć od zresetowania AP.
Jeżeli żadne z urządzeń nie było wymieniane i nie zmienił się dostawca internetu przyczyna może być kabel ethernet ew moduł ethernetowy mógł ulec uszkodzeniu np po wyładowaniu atmosferycznym czy sieciowym przepięciu. Czy ze sterownikiem można się połączyć lokalnie ? Pozdrawiam |
|||