Black Friday 2020: promocja na wybrane elementy do 50%!
Forum  bruli.pl  Brak satatystyk Subskrybuj
2017-11-30 16:52
  mily Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Witam,

Chciałbym prosić o pomoc .... 2 lata temu miałem piekne satystyki ... rok temu przebudowałem sieć w domq i piec stracił LANa ... w tym roku naprawiłem co ... popsułem .. naprawiłem (coś trzeba przecież robic )... i teraz nie wiem co musze zrobić aby znowu mieć statystyki??
zasyp wegla mam ... min/kg  tez ...

Z góry dziękuje za pomoc / podpowiedz - co jeszcze musze ustawić
2017-11-30 17:01
  sq9tbu Posts: 1173 Ostrzeżenie: 0
A zakup?
2017-12-03 12:46
  mily Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Zakup wegla też jest wprowadzony
2017-12-04 07:31
  PrzemekP Posts: 977 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Prawdopodobnie jest uszkodzona karta SD i nie można pobrać danych potrzebnych do statystyk. 
Wyciągnij kartę z sterownika, spróbuj uruchomić w komputerze. Jeżeli da radę zgraj zawartość karty, kartę sformatuj po czym wrzuć ponownie pliki na kartę i włóż do sterownika. 
Jeżeli masz jakąś inną sprawną kartę spróbuj użyć jej - wcześniej zgrywając na nią pliki z starej karty.
2017-12-14 18:05
  mily Posts: 9 Ostrzeżenie: 0

Dodam tylko że dane .. typu wykres w tym historyczne widzę a to wg mojej wiedzy zapewne jest pobierane z karty.
Spróbować nic nie kosztuje.
Ok zastosuje się do propozycji, zobaczymy
2018-06-08 07:27
  krusina Posts: 25 Ostrzeżenie: 0
Witaj, rozwiązałeś problem? u mnie też to wystąpiło.
2018-12-17 16:36
  mily Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Z tego co zauwazylem to karta SD jest pelna .. i  to moze byc przyczyna ze nie ma już gdzie odkladać nowych danych..
mam pytanie przyokazji pytanie :
1. co nalezy wgrać na nowa karte
2. jaka maksymalna wielkosc karty jest obslugiwana?
2018-12-17 18:15
  LiMat Posts: 154 Ostrzeżenie: 0
Sprawdź czy w zdarzeniu "zasyp" został wybrany rodzaj paliwa, który został wsypany, przez edycję.
2018-12-18 17:31
  pawel3 Posts: 487 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS


" jaka maksymalna wielkosc karty jest obslugiwana?"
Ad do 4GB
Jeżeli masz kartę mniejszej pojemności niż 4Gb (zapewne tak) to kup 4 skopiuj zawartość z starej karty wklej do nowej

Wtedy masz ciąg wykresów
2018-12-29 00:28
  siema Posts: 118 Ostrzeżenie: 0
U mnie dla odmiany srednia moc i sredni koszt to jakieś dziwne liczby.Można to jakoś poprawić?
2018-12-29 00:50
  Vitis Posts: 168 Ostrzeżenie: 0
siema napisał » 2018-12-29 00:28
U mnie dla odmiany srednia moc i sredni koszt to jakieś dziwne liczby.Można to jakoś poprawić?

Popraw parametry opału przy zakupie
Ma być 24 MJ  oraz cenę jeśli jest błędna.
2018-12-29 13:46
  siema Posts: 118 Ostrzeżenie: 0
Dzięki.
2020-11-21 20:58
  mily Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Czesc Panowie ... odświeżę nieco temat ...
Wsadziłem nowo sformatowaną kartę SD 1GB jako FAT <- czy ten format jest OK czy też ma być FAT32?
Drugie pytanie po jakim czasie wykresy / zapisy na karcie powinny działac / być widoczone?
2020-11-21 21:07
  leON22 Posts: 4176 Ostrzeżenie: 2
Nie wiem czy ster obsługuje tak pojemną kartę? 
2020-11-25 22:56
  mily Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
wkładałem jedna karte 1GB .. druga 2GB i cisza :(
Users on-line: PawMicha