Forum eSterownik.pl Black Friday Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Gmaj mylisz się , po cały dniu postoju danej petli woda w niej stygnie znacząco ,
|
|||
|
||||
slawtaz
![]() |
A do której godziny będą promocyjne ceny?
|
|||
|
||||
ven
![]() |
Do północy, albo do wyczerpania zapasów.
|
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
Ameno25 napisał » 2017-11-24 12:01 Gmaj mylisz się , po cały dniu postoju danej petli woda w niej stygnie znacząco , Jak pisałem wcześniej, znaczenie ma tu czas, rodzaj posadzki i temperatura w pomieszczeniu |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
dlatego właśnie pisałem czy mogłabybyc opcja że po dogrzaniu pomieszczenia urzytkownik okresla na jaki czas dana petla ma byc zmknieta |
|||
|
||||
sq9tbu
![]() |
Dogrzewa pomieszczenie, wyłącza się a następnie użytkownik ustawia że co 30 minut rusza na 10 minut.
Woda w pętlach stygnie dosyć szybko tak że widać to po piecu przynajmniej u mnie a mam sporo styropianu i betonu. |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Kupiłem sterowanie do podołogi , jak przyjdzie i zamontuje będzie mozna podejrzeć jak sie sprawuje .
Wiem też ze samo sterowanie bedzie rozwijane i to o czym piszemy będzie wprowadzane , bynajmniej tak zrozumiałem |
|||
|
||||
marleyy
![]() |
No Ameno wychodzi na to, że zrobiles najwieksze zakupy
![]() ![]() |
|||
|
||||
slawtaz
![]() |
Właśnie odebrałem swoją czarną paczuchę
![]() Taka mała uwaga, by przepisywać adres dostawy tak jak jest podane. Zamówiłem specjalnie do miejsca pracy, by mi było łatwiej odebrać, podając w formularzu jako imię nazwę firmy, a jako nazwisko swoje dane. A że nazwa firmy została pominięta to w rezultacie musieliśmy się z kurierem poszukać ![]() |
|||
|
||||
pawel3
![]() |
slawtaz napisał » 2017-11-29 10:46 Za zaistniałą pomyłkę przepraszamy. Dobrze że paczka dotarła Właśnie odebrałem swoją czarną paczuchę ![]() Taka mała uwaga, by przepisywać adres dostawy tak jak jest podane. Zamówiłem specjalnie do miejsca pracy, by mi było łatwiej odebrać, podając w formularzu jako imię nazwę firmy, a jako nazwisko swoje dane. A że nazwa firmy została pominięta to w rezultacie musieliśmy się z kurierem poszukać ![]() ![]() |
|||
|
||||
slawtaz
![]() |
Nie ma o czym mówić
![]() |
|||
|
||||
marleyy
![]() |
no widzę, że dziś kurierzy mieli sporo pracy przez ES
![]() ![]() |
|||
|
||||
Walter
![]() |
Dzisiaj otrzymałem zestaw, wszystko porządnie zapakowane, w zestawie instrukcja czujniki, moduł chyba z antenką tą mocniejszą
![]() ![]() |
|||
|
||||
login
![]() |
Dziś ja też dostałem paczkę już zamontowane działa
moduł i dwa czujniki ![]() |
|||
|
||||
kastyk
![]() |
A u mnie nic... Ja chyba daleko mieszkam
![]() |
|||
|
||||
simko1
![]() |
Do mnie też jeszcze paczka nie dotarła :(...
dodane 2017-11-30 00:09No tak....... przecież ja nic nie kupiłem ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
||||
|
||||
Jasinski
![]() |
Pokoje/ (otworz pokoj)/ konfiguracja/ rozszerzenia/ i wybierz numer silowniku
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Dzięki kolego
Ogarnąłem wczoraj temat w sumie doszedłem do tego intuicyjnie , nie było problemów żadnych ![]() Natomiast Panowie z ES wysyłajcie instrukcje ! ![]() |
|||
|
||||
kowal
![]() |
Instrukcja jest do pobrania na stronie: https://sklep.esterownik.pl/produkt/86
Za powstałe utrudnienia przepraszamy. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||