Forum eSterownik.pl Black Friday Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
konto usunięte
|
Gmaj mylisz się , po cały dniu postoju danej petli woda w niej stygnie znacząco ,
|
|||
|
||||
slawtaz
|
A do której godziny będą promocyjne ceny?
|
|||
|
||||
ven
|
Do północy, albo do wyczerpania zapasów.
|
|||
|
||||
gmaj22
|
Ameno25 napisał » 2017-11-24 12:01 Gmaj mylisz się , po cały dniu postoju danej petli woda w niej stygnie znacząco , Jak pisałem wcześniej, znaczenie ma tu czas, rodzaj posadzki i temperatura w pomieszczeniu |
|||
|
||||
konto usunięte
|
dlatego właśnie pisałem czy mogłabybyc opcja że po dogrzaniu pomieszczenia urzytkownik okresla na jaki czas dana petla ma byc zmknieta |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Dogrzewa pomieszczenie, wyłącza się a następnie użytkownik ustawia że co 30 minut rusza na 10 minut.
Woda w pętlach stygnie dosyć szybko tak że widać to po piecu przynajmniej u mnie a mam sporo styropianu i betonu. |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Kupiłem sterowanie do podołogi , jak przyjdzie i zamontuje będzie mozna podejrzeć jak sie sprawuje .
Wiem też ze samo sterowanie bedzie rozwijane i to o czym piszemy będzie wprowadzane , bynajmniej tak zrozumiałem |
|||
|
||||
marleyy
|
No Ameno wychodzi na to, że zrobiles najwieksze zakupy daj znac potem jak to dziala
|
|||
|
||||
slawtaz
|
Właśnie odebrałem swoją czarną paczuchę
Taka mała uwaga, by przepisywać adres dostawy tak jak jest podane. Zamówiłem specjalnie do miejsca pracy, by mi było łatwiej odebrać, podając w formularzu jako imię nazwę firmy, a jako nazwisko swoje dane. A że nazwa firmy została pominięta to w rezultacie musieliśmy się z kurierem poszukać |
|||
|
||||
pawel3
|
slawtaz napisał » 2017-11-29 10:46 Za zaistniałą pomyłkę przepraszamy. Dobrze że paczka dotarła Właśnie odebrałem swoją czarną paczuchę Taka mała uwaga, by przepisywać adres dostawy tak jak jest podane. Zamówiłem specjalnie do miejsca pracy, by mi było łatwiej odebrać, podając w formularzu jako imię nazwę firmy, a jako nazwisko swoje dane. A że nazwa firmy została pominięta to w rezultacie musieliśmy się z kurierem poszukać |
|||
|
||||
slawtaz
|
Nie ma o czym mówić Tak tylko napisałem na przyszłość. Już do tego trochę przywykłem. Najgorzej to jest z PP, bo oni od razu przybijają stempel "Przesyłka niedoręczalna" i wysyłają do nadawcy. W przypadku kurierów jest o wiele lepiej, bo się kontaktują i starają paczkę doręczyć.
|
|||
|
||||
marleyy
|
no widzę, że dziś kurierzy mieli sporo pracy przez ES - moja paczka też dotarła, moduł i czujniczek śmigają aż miło!
|
|||
|
||||
Walter
|
Dzisiaj otrzymałem zestaw, wszystko porządnie zapakowane, w zestawie instrukcja czujniki, moduł chyba z antenką tą mocniejszą i baterie. Zamontowane bez problemu działa. 100% zadowolenia
|
|||
|
||||
login
|
Dziś ja też dostałem paczkę już zamontowane działa
moduł i dwa czujnikik |
|||
|
||||
kastyk
|
A u mnie nic... Ja chyba daleko mieszkam
|
|||
|
||||
simko1
|
Do mnie też jeszcze paczka nie dotarła :(...
dodane 2017-11-30 00:09No tak....... przecież ja nic nie kupiłem |
|||
|
||||
konto usunięte
|
||||
|
||||
Jasinski
|
Pokoje/ (otworz pokoj)/ konfiguracja/ rozszerzenia/ i wybierz numer silowniku
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Dzięki kolego
Ogarnąłem wczoraj temat w sumie doszedłem do tego intuicyjnie , nie było problemów żadnych Natomiast Panowie z ES wysyłajcie instrukcje ! |
|||
|
||||
kowal
|
Instrukcja jest do pobrania na stronie: https://sklep.esterownik.pl/produkt/86
Za powstałe utrudnienia przepraszamy. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||