Rozgrzewamy jesienne temperatury i z tej okazji przygotwaliśmy dla Państwa OBNIŻKI CENOWE wybranych produktów w naszym sklepie eSterownik.pl!
W zakładce "PROMOCJA" znajdziecie wszystkie produkty objęte rabatem
Forum  bruli.pl v3.5  Nie działa mi wykres "średnia moc kotła". Subskrybuj
2017-11-05 19:30
  karaluch Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
Witam serdecznie. 
Tak jak w temacie: wchodzę w statystyki i pod głównym wykresem, który można sobie przełączać na różne parametry, jest wykres "zasypów" a po jego prawej "średnia moc kotła". I u mnie nie ma tu nic tylko napis "chart".   Ma ktoś pomysł, co mam nie tak ustawione? 
2017-11-05 20:55
  simko1 Posts: 420 Ostrzeżenie: 0
Parametr zakup węgla uzupełniony włącznie z kalorycznosc opalu? 
2017-11-05 23:17
  skierka21 Posts: 46 Ostrzeżenie: 0
u mnie to samo
2017-11-06 10:15
  sq9tbu Posts: 1240 Ostrzeżenie: 0
Ta funkcja chyba nie działa. Średnią moc kotła masz powyżej liczbowo.
2017-11-07 20:15
  karaluch Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
Nie lubię jak coś jest a nie działa. To tak jakbym kupił piękny i oszczędny samochód z odjazdowym panelem do obsługi klimatyzacji a tej by nie było w samochodzie...
2017-11-12 20:37
  czechu714 Posts: 22 Ostrzeżenie: 0
U mnie również to samo czyli brak średniej mocy kotła tylko "chart"
2017-11-12 21:10
  leON22 Posts: 6087 Ostrzeżenie: 3
Kurde u mnie też nie działa i z tego co pamiętam , nie działała od samego początku   
PS. Nie działa pole pod zasypami ale po kliknięciu w kafelek średnie zużycie pokazuje się wykres u mnie średnio 2.2 kW thx Mikołaj
2017-11-13 07:02
  PrzemekP Posts: 1448 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Wykres średniej mocy kotła nie działa, ponieważ w domyśle jest to porównanie mocy średniej kotła do mocy nominalnej kotła.
W nowych sterownikach wartość ta musi być wpisana w sterowniku. Do tego potrzebny jest odpowiedni rejestr, który zostanie dodany.
2017-11-13 17:45
  karaluch Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
No i w końcu wiadomo co, jak i dlaczego
2017-11-13 17:47
  Ameno25 Posts: 3079 Ostrzeżenie: 1
Panie Przemek o ile mnie pamięc nie myli to już rok temu obiecaliście że będzie to działało , chyba nawet sam pisałeś 
Users on-line: hapetr1, hcentry, izsuener, Kiler5, Lukka16