Forum bruli.pl v3.5 Nie działa mi wykres "średnia moc kotła". Subskrybuj | ||||
|
||||
karaluch
|
Witam serdecznie.
Tak jak w temacie: wchodzę w statystyki i pod głównym wykresem, który można sobie przełączać na różne parametry, jest wykres "zasypów" a po jego prawej "średnia moc kotła". I u mnie nie ma tu nic tylko napis "chart". Ma ktoś pomysł, co mam nie tak ustawione? |
|||
|
||||
simko1
|
Parametr zakup węgla uzupełniony włącznie z kalorycznosc opalu?
|
|||
|
||||
skierka21
|
u mnie to samo
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
Ta funkcja chyba nie działa. Średnią moc kotła masz powyżej liczbowo.
|
|||
|
||||
karaluch
|
Nie lubię jak coś jest a nie działa. To tak jakbym kupił piękny i oszczędny samochód z odjazdowym panelem do obsługi klimatyzacji a tej by nie było w samochodzie...
|
|||
|
||||
czechu714
|
U mnie również to samo czyli brak średniej mocy kotła tylko "chart"
|
|||
|
||||
leON22
|
Kurde u mnie też nie działa i z tego co pamiętam , nie działała od samego początku
PS. Nie działa pole pod zasypami ale po kliknięciu w kafelek średnie zużycie pokazuje się wykres u mnie średnio 2.2 kW thx Mikołaj |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Wykres średniej mocy kotła nie działa, ponieważ w domyśle jest to porównanie mocy średniej kotła do mocy nominalnej kotła.
W nowych sterownikach wartość ta musi być wpisana w sterowniku. Do tego potrzebny jest odpowiedni rejestr, który zostanie dodany. |
|||
|
||||
karaluch
|
No i w końcu wiadomo co, jak i dlaczego
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Panie Przemek o ile mnie pamięc nie myli to już rok temu obiecaliście że będzie to działało , chyba nawet sam pisałeś
|
|||