Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum bruli.pl v3.5 Nie działa mi wykres "średnia moc kotła". Subskrybuj | ||||
|
||||
karaluch
![]() |
Witam serdecznie.
Tak jak w temacie: wchodzę w statystyki i pod głównym wykresem, który można sobie przełączać na różne parametry, jest wykres "zasypów" a po jego prawej "średnia moc kotła". I u mnie nie ma tu nic tylko napis "chart". Ma ktoś pomysł, co mam nie tak ustawione? |
|||
|
||||
simko1
![]() |
Parametr zakup węgla uzupełniony włącznie z kalorycznosc opalu?
|
|||
|
||||
skierka21
![]() |
u mnie to samo
|
|||
|
||||
sq9tbu
![]() |
Ta funkcja chyba nie działa. Średnią moc kotła masz powyżej liczbowo.
|
|||
|
||||
karaluch
![]() |
Nie lubię jak coś jest a nie działa. To tak jakbym kupił piękny i oszczędny samochód z odjazdowym panelem do obsługi klimatyzacji a tej by nie było w samochodzie...
|
|||
|
||||
czechu714
![]() |
U mnie również to samo czyli brak średniej mocy kotła tylko "chart"
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Kurde u mnie też nie działa i z tego co pamiętam , nie działała od samego początku
![]() PS. Nie działa pole pod zasypami ale po kliknięciu w kafelek średnie zużycie pokazuje się wykres u mnie średnio 2.2 kW thx Mikołaj ![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Wykres średniej mocy kotła nie działa, ponieważ w domyśle jest to porównanie mocy średniej kotła do mocy nominalnej kotła.
W nowych sterownikach wartość ta musi być wpisana w sterowniku. Do tego potrzebny jest odpowiedni rejestr, który zostanie dodany. |
|||
|
||||
karaluch
![]() |
No i w końcu wiadomo co, jak i dlaczego
![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Panie Przemek o ile mnie pamięc nie myli to już rok temu obiecaliście że będzie to działało , chyba nawet sam pisałeś
|
|||