Forum Sklep esterownik.pl Dodatkowy zawór 4 drogowy, kiedy? Subskrybuj | ||||
|
||||
pecio001
|
Witam, kiedy mogę spodziewać się aktualizacji sterownika bruli.pl v3.5 by móc sterować dodatkowym zaworem 4 drogowym? Tak to ładnie zostało opisane, co skłoniło mnie do zakupu sterownika, a teraz mam problem i dylemat czy kupić dodatkowy sterownik do zaworu 4D czy czekać aż ta funkcja się pojawi w bruli. Bo jak na razie sterowanie dodatkowym zaworem nie jest możliwe.
|
|||
|
||||
magdalenka19771
|
Witam, dopisuje się do tematu, posiadam 3 zawory trójdrogowe i niestety moge sterowac zdalnie tylko jednym.
Pozdrawiam ES |
|||
|
||||
gmaj22
|
Nie w każdym przypadku jest to konieczne. To zależy od tego, jaka funkcję te zawory spełniają w instalacji.
|
|||
|
||||
Adam_1
|
również przyłączam się do pytania, kiedy to ewentualnie nastąpi, jak kupowałem piec to kupiłem z takim zamiarem że będzie możliwość sterowania dodatkowym zaworem i takowy mam tylko muszę go przestawiać ręcznie.
|
|||
|
||||
brapiecykdom
|
Ja mam dwa zawory 3 drogowe i zrobiłem tak że kupiłem dwa identyczne siłowniki i podłączyłem oba równolegle do pierwszego obwodu nie jest to idealne rozwiązanie ale działa można dokonać korekty przełączając na chwilę na rękę jeżeli się rozjadą i skorygować. Zawór pobiera zaledwie 3.5 wata a maksymalne obciążenie to z tego co pamiętam .2 A więc nie ma problemu.
|
|||
|
||||
artur1973
|
dokładnie, kiedy sterowanie dodatkowym zaworem 4D???
|
|||