Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum bruli.pl v3.5 Zapis ustawień do pliku Subskrybuj | ||||
|
||||
przemas707
![]() |
Witam,
Czy jest możliwość zapisania wszystkich parametrów/ustawień sterownika do pliku? Chciałbym mieć możliwość zapisania ustawień np "na zimę", "na lato" tak, żeby móc je wtedy szybko wczytać.
|
|||
|
||||
adam3773
![]() |
nooo to by było fajne ! ES proszę o odpowiedz.
|
|||
|
||||
przemas707
![]() |
Naprawdę nie ma żadnej możliwości zapisu parametrów? Jeśli nie do pliku to np na serwer? Pozostaje robienie print-screenów ?
|
|||
|
||||
seba
![]() |
Rozpatrzymy propozycję zapisu parametrów.
|
|||
|
||||
australopito
![]() |
Ja też wspieram ta propozycje
|
|||
|
||||
sw224
![]() |
To i ja się dołączę .
Pozdrawiam. |
|||
|
||||
rafalekw1
![]() |
Dobry pomysł
|
|||
|
||||
skierka21
![]() |
jestem za
![]() |
|||
|
||||
Tommyle
![]() |
Byłoby bardzo fajnie. Jestem za.
|
|||
|
||||
marleyy
![]() |
za
|
|||
|
||||
Bandi
![]() |
Przydatna funkcja jestem za!
|
|||
|
||||
wiktoriano
![]() |
Podbijam zgłaszany już temat. Najlepiej by plik nie był skompilowany jeśli ma być eksportowany i żeby wszystkie ustawienia były w nim zapisane ew. więcej niż parametry spalania, np. programatory.
Nie mam 4D jeszcze, zamierzam zamontować, ale w obecnej sytuacji programator nie zdaje egzaminu, muszę ręcznie włączać pompy np. rano na 3 godz. w zależności od temp. bo jak spadnie temp. jeszcze niżej to wtedy chcę, żeby pół dnia chodziła pompa, dobrym rozwiązaniem co do programatora było by np. Temp. zew. 13-11 włącz programator 1 11-8 włącz programator 2 8- -20 włącz programator 3 |
|||