| Forum eCoal.pl v3.5 / v4.0 Ekogroszek Czeski Subskrybuj | ||||
|  | ||||
| Mateusz91   | 
                                     Cześć Pytanie czy są osoby z Woj. Śląskiego bądź Opolskiego okolice Raciborza??? Szukam składu z opałem w Czechach.... Ktoś coś wie gdzie ? | |||
|  | ||||
| pablo   | 
                                     Odradzam palenie tym ekogroszkiem | |||
|  | ||||
| sw224   | 
                                     A dlaczego odradzasz jeśli można wiedzieć ? | |||
|  | ||||
| pablo   | 
                                     Po pierwsze mala kaloryczność (porównując liczbę spalonych kg/doba wychodzi 1,5 x więcej niż Silesi), zapier.. piec równo sadzą   . Dla mnie osobiście wolę kupić ekogroch za 760zł. | |||
|  | ||||
| Mateusz91   | 
                                     Dzięki wielkie    Też słyszałem takie opowieści I raczej się nie skuszę na ten Czeski  Ale z tego co wiem to mają kopalnie Chwałowice zamykać.... | |||
|  | ||||
| pablo   | 
                                     Ja palę Silesią i jestem zadowolony.Spróbuj. dodane 2017-08-07 23:22PS. Kopalnia Chwałowice nie będzie zamknięta ,obecna władza dość mocno finansuje i położyła nacisk na doinwestowanie górnictwa i z tego co wiem kopalnia Chwałowice jest już połączona z sztolnimi z kopalnią JAnkowice. Resztę kopalń jest realizowany ten sam scenariusz dofinansowanie i nowe poklady. | |||