Forum eCoal.pl Instalacja fotowoltaiczna w zastępstwie kotła Subskrybuj | ||||
First pagePrevious page181 / 181Next pageLast page | ||||
|
||||
mamut
![]() |
@leon prawda jest tak, że nie każdy mieszka na wygwizdowie i tu jest głównie problem. Z domu widzę kilka turbinek nad przejściami dla pieszych, gdzie warunki miałbym takie jak na nich i jakoś nie widzę żeby to się kręciło.
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Panowie chciałbym podziękować Wam za lata spędzone na tym forum niestety nie będę się szarpał z administracją i modami z pozycji straconej. Kontynuujcie dyskusje, ja już nie zamierzam co miałem do napisania napisałem. Jeśli chcecie utrzymać ze mną kontakt walcie do LeOn`a wie jak i gdzie mnie znaleźć. Pod koniec dnia moje konto w tym serwisie zniknie. |
|||
|
||||
leon
![]() |
mamut I ja nie mieszkam na wygwizdowie tylko na Podhalu, na wysokości 2m nad ziemią,mało masz wiatru ale jak wyjdziesz na dach to poczujesz.Jesień zima i wiosna to raj dla wiatru i wieje nie tylko na Podhalu a skoro wieje,dlaczego mam nie mieć z tego pożytku skoro i tak wieje. https://www.youtube.com/watch?v=nY71rbdSWzg Polecam posłuchać |
|||
|
||||
mamut
![]() |
@leon u mnie na płaskim jak stół Mazowszu, to muszę polować na wystarczający wiatr, żeby z dzieciakami mały latawiec popuszczać, nie mówiąc o jakimś większym. A co dopiero żeby wiało wystarczająco dla turbiny.
|
|||
|
||||
karoka65
![]() |
||||
|
||||
leON22
![]() |
||||
|
||||
Ameno25
![]() |
Leon jak u Ciębie to wygląda masz bojler z wężownica podłączony pod OEP i do tego osobno pompe z zasobnikiem?
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Piotr stary bojler z płaszczem wodnym 130l połączony kaskadowo z PC CWU Buderus 270l. Kupiłem bo byłem pewny, że jest z weżownicą okazało się że jest bez
![]() |
|||
|
||||
Ameno25
![]() |
||||
|
||||
leON22
![]() |
Ano znam ale myślałem, że się pochwalisz wszystkim, ok thx , nie było tematu
![]() |
|||
|
||||
Ameno25
![]() |
Leon czym tu się chwalić, raczej chodzi o zaspokojenie ciekawości co niektórych
|
|||
|
||||
adkwapniewski
![]() |
Czasami można wykryć że coś się popsuło
![]() Styczeń fatalny na PV - tylko 148,75kWh - od połowy stycznia panele zawalone śniegiem i cały czas sypie ... Pompa za styczeń 637kWh. |
|||
|
||||
pab11o
![]() |
Kto wyszedł z forum?
|
|||
First pagePrevious page181 / 181Next pageLast page | ||||