Forum bruli.pl v3.5 schemat główny Subskrybuj | ||||
|
||||
australopito
|
Czy coś przegapiłem, czy tylko u mnie i jeszcze na jednym urządzeniu nie wyświetla się schemat główny ( esterownik) oraz Plan ( aplikacja mobilna. Na esterownik pisze - Brak wybranych pomiarów - Edytuj ekran. E... a niby jak to mam zrobić
|
|||
|
||||
leON22
|
australopito może problemem jest to , że w ustawieniach masz typ podajnika zasypowy ( chociaż na takim ustawieniu powinien być schemat ale bez zasobnika ) pewny
|
|||
|
||||
australopito
|
Nie, to nie o to chodzi. Wcześniej przy takich ustawieniach było ok
|
|||
|
||||
rafalsk
|
Witam,
Nie wiem czy może już coś z tym schematem zrobiłeś, naprawiłeś etc ale ja Twój schemat widzę. |
|||
|
||||
jotko
|
Zadaję temperaturę na termie np 52 C , w kafelkach na androidzie widzę za mam zadaną 50 i na sterowniku tez 50 .
Mamy przeskalowanie wartości lub jakiś offset programowy o 2C. dodane 2017-05-10 19:01W Win7 też mam 50 wiec jest źle przeskalowane dla Androida |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Z wykresów widać że kilka razy zmieniałeś temperaturę zadaną CWU.
o 18:25 zmieniłeś na 52 stopnie, zaraz potem na 51 stopni. Kolejne zmiany o 18:51, o 18:53, o 19:34 i jeszcze kilka razy. Wydaje się że każda zmiana była odnotowana i sterownik reagował poprawnie. |
|||
|
||||
jotko
|
Zgadza się zmieniałem.
Teraz nie będę zmieniał przez cały dzień. W tej chwili ( 16:40 ) na androidzie w kafelku Temperatura CWU widzę zadaną 45C , a jak wejdę w celu edycji i zmiany to pojawia się 47C. Czyli 2 stopnie różnicy. To jest błąd czy jakieś skalowanie? dodane 2017-05-11 16:43Pisząc zadana to jest wartość na kafelku na czerwono 45 C dodane 2017-05-11 16:43W górnym prawym rogu. dodane 2017-05-11 16:47Już nie szukajcie . Strona główna Temperatura obniżona było 2C. Jak zmieniłem na 5 to równica zadana 47 C i 42C. Sorry za zamieszanie |
|||
|
||||
australopito
|
Witam.
Problem pojawił się ponownie. Od kilku dni nie mam planu w aplikacji moblilnej Może ktoś mi podpowie o co chodzi Artur |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witam, proszę zacząć od wyczyszczenia pamięci podręcznej aplikacji. (cache)
Pozdrawiam |
|||