Forum Aplikacje mobilne Aplikacja eSterownik iOS dostępna w App Store Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
marcinciesielski
|
Od wczoraj aplikacja eSterownik dla systemu iOS, obsługująca sterowniki eCoal, Bruli i Defro Smart w wersji 3.5 (istotne - aplikacja nie obsługuje starszych wersji sterowników), jest już oficjalnie dostępna w App Store.
Link do pobrania: https://itunes.apple.com/us/app/esterownik/id1193614528?l=pl&ls=1&mt=8. |
|||
|
||||
flimbooo
|
U mnie działa jak należy. Problemy były ze starym wykresem (wszystko miało ten sam kolor) ale wystarczyło zdefiniować go na nowo w aplikacji i wszystko jest OK.
Dziękuję za włożony trud i działającą appkę. |
|||
|
||||
seban
|
Witajcie.
Przesiadłem się ostatnio na telefon z iOSem, ale mam sterownik do kotła Ogniwo starego typu. Czy jest jakakolwiek możliwość, żeby sterować nim z poziomu iPhonea teraz? Jest to w zasadzie jedyna appka, która mi nie bangla... :/ |
|||
|
||||
marcinciesielski
|
Stare sterowniki niestety nie będą już obsługiwane przez nowe aplikacje. Sterowniki od wersji 3.5 mają ujednolicone API, natomiast stare komunikowały się z aplikacjami binarnie, ponadto protokół komunikacyjny różnił się w zależności od wersji sterownika. Okazało się, że dodatnie do aplikacji sterowania wszystkimi sterownikami starych typów zajęłoby bardzo dużo czasu w momencie, kiedy najistotniejsze jest wspieranie nowszych produktów, aktualnie dostępnych na rynku, wymagałoby też wprowadzania do aplikacji pewnych rozwiązań, które już zostały zastąpione nowocześniejszymi.
|
|||
|
||||
impex10
|
Witam.
Mam pytanie a mianowicie gdzie mogę kupić nowy sterownik skoro mam starego typu ecoal a mam teraz fona z ios. Nie mogę teraz sterować kotłem. Proszę o odpowiedz bo nigdzie nie widziałem na stronie żeby można było kupić sam sterownik. |
|||
|
||||
bonus
|
np. sklep
|
|||
|
||||
ooshy
|
impex10 napisał » 2017-09-17 21:07 Witam. Mam pytanie a mianowicie gdzie mogę kupić nowy sterownik skoro mam starego typu ecoal a mam teraz fona z ios. Nie mogę teraz sterować kotłem. Proszę o odpowiedz bo nigdzie nie widziałem na stronie żeby można było kupić sam sterownik. możesz swobodnie sterować z ios. Zainstaluj przeglądarkę Puffin. Logujesz się normalnie jak przez neta. Może to nie dedykowana aplikacja, którą tak lubiłem na antku, ale cóż... Uwaga, Puffin obsługuje normalnie esterownik.pl (czego nie można powiedzieć o Operze czy Safari). |
|||
|
||||
prawucki
|
Witam,
Działa wszystko ok na iOS. Pozdrawiam |
|||
|
||||
PLUS-MAD
|
Witam, otrzymałem informację na maila, że nowa apka na ios ma się już wkrótce pojawić. Jest gdzieś info co zostało zmienione ? Moje pytanie a raczej fanaberia czy planujecie wprowadzić aplikację na Apple Watch ?
|
|||
|
||||
ven
|
Aplikacja została głównie dopasowana do nowej wersji sterownika.
|
|||
|
||||
bobwoj
|
marcinciesielski napisał » 2017-04-12 09:34 ....Okazało się, że dodatnie do aplikacji sterowania wszystkimi sterownikami starych typów zajęłoby bardzo dużo czasu w momencie, kiedy najistotniejsze jest wspieranie nowszych produktów, aktualnie dostępnych na rynku, ........ Czy w późniejszym terminie, kiedy już zostaną zakończone najważniejsze i najbardziej czasochłonne prace nad wdrożeniem aplikacji na IOS będzie jednak możliwość wprowadzenia starszych sterowników. Jest ich trochę na rynku i od samego początku były zapytania o aplikację na IOS. |
|||
|
||||
Przemek79
|
witam. mam problem ze sterowaniem ecoal na telefonie z ios, mam zainstalowaną apkę esterownik i nie mogę nic dalej z tym zrobić, wczesniej mialem na androidzie i dzialalo. prosze o pomoc. dziękuję
|
|||
|
||||
pawel3
|
Masz aplikacje esterownik czyli posiadasz sterownik v2.1 do tych sterowników nie ma dedykowanej aplikacji na IOS. Aplikacja na IOS jest stworzona dla sterowników versji 3.5
|
|||
|
||||
Przemek79
|
znalazlem w sklepie appstore esterownik na iosa bo ecoala nie ma na ios. sterownik mam v3.5 piec kupowalem latem 2018 to bedzie nowa wersja sterownika
dodane 2019-11-11 14:23wersja oprogramowania 1.1.24.6 |
|||
|
||||
pawel3
|
Dedykowana aplikacja to eCoal Mobile
|
|||
|
||||
Przemek79
|
jesli ktos moze to proszę podac krok po kroku jak zainstalowac apke na iosie do sterowania kotlem,dziekuje
dodane 2019-11-11 14:34w appstore wyskakuje tylko eSterownik. dzieki za info pawel3 |
|||
|
||||
pawel3
|
No tak rzeczywiście do IOS jest eSterownik.
Rozumiem że sterownik jest już dodany do platformy eSterownik. |
|||
|
||||
lukiluk962
|
Witam, posiadam e cola 3.1.6 jaka aplikacja będzie działać na IOS ? |
|||
|
||||
wkowal10
|
Też dołączam się do pytania lukiluk962. Mam iphona 6s i sterownik w wersji e coal 3.1.6. Czy aplikacja e sterownik będzie działać?
|
|||
|
||||
pawel3
|
Nie ma dedykowanej aplikacji na IOS dla sterowników v2.1, v2.4 z oprogramowaniem 3.1.6 itd
Aplikacja jest dla sterowników 3.5 |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||