Forum Defro Smart II aplikacja mobilna Subskrybuj | ||||
|
||||
pab11o
|
Witam
W aplikacji mobilnej w zakładce "Plan" mam straszny nieład tak jak by dwa schematy na siebie się nakładały
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Występują problemy z generowaniem schematów dla sterowników w wersji 3.5 zarówno w wersji mobilnej jak i przez WWW
Za utrudnienia przepraszamy, robimy wzystko żeby problem ten rozwiązać. |
|||
|
||||
pab11o
|
Kurde a ja myślałem że ten komunikat jest wstawiony odkąd istnieje ta strona. Wcześniej chyba inaczej brzmiał.
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
pab11o napisał » 2017-03-19 15:54 Kurde a ja myślałem że ten komunikat jest wstawiony odkąd istnieje ta strona. Wcześniej chyba inaczej brzmiał. Już wszystko powinno być OK. Wyczyść cache aplikacji. |
|||
|
||||
Cycu
|
Jest dalej źle mam na schemacie mam 4 zawory 4 drogowe.
Proszę używać nie znanych dla zwykłego społeczeństwa zwrotów co znaczy? "Wyczyść cache aplikacji" |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Wchodzimy w ustawienia telefonu i wybieramy Aplikacje:
Szukamy na liście aplikacji i klikamy na nią. Pokazuje się coś podobnego do tego ekranu (może się różnić w zależności od wersji zainstalowanego Androida) Klikamy w miejsce gdzie mamy podane ile pamięci zajmuje aplikacja i dostajemy coś podobnego jak poniżej: Tutaj już widać co trzeba kliknąć żeby wyczyścić cache. |
|||
|
||||
marleyy
|
można jakoś zmienić to zdjęcie jarzębiny w menu?
|
|||
|
||||
pab11o
|
Witam
Zauważyłem że wyszła nowa aktualizacja do aplikacji mobilnej i mam taki problem otóż mam kafalek pod nazwą temp. za zaworem 4d klikam na niego ustawiam temp. i wciskam ok po czym wyskakuje mi błąd "Brak uprawnień". Jak to naprawić i czym to jest spowodowane. Pozdrawiam |
|||
|
||||
mnich
|
pab11o napisał » 2018-01-15 15:44 Zostanie to poprawione przy następnej aktualizacji. PozdrawiamWitam Zauważyłem że wyszła nowa aktualizacja do aplikacji mobilnej i mam taki problem otóż mam kafalek pod nazwą temp. za zaworem 4d klikam na niego ustawiam temp. i wciskam ok po czym wyskakuje mi błąd "Brak uprawnień". Jak to naprawić i czym to jest spowodowane. Pozdrawiam |
|||
|
||||
pab11o
|
kiedy aktualizacja?
|
|||