Forum eCoal.pl Problem z przestawianiem czasu w sterowniku Subskrybuj | ||||
|
||||
kmaslanka
|
Witam,
W ostatnim czasie mam problem z przedstawiającym się czasie w sterowniku co ma wpływ na prace programatora który działa na podstawie czasu. Urządzenie cały czas jest podłączone do prądu a zdaża się ze czas potrafi się zmienić na przykład o 3 godziny w przód. Prośba o pomoc. Może ktoś spotkał się z takim objawem ? Kocioł kupiony kilka miesięcu temu , jest jeszcze na gwarancji. Mam też pytanie i taką propozycję aby dało się ustawić czas w aplikacji mobilnej lub aplikacji na stronie esterownik, bo takiej możliwości teraz nie ma. Prośba o porade i pomoc. Pozdrawiam Kamil |
|||
|
||||
sq9tbu
|
A masz cały czas wpięty do internetu?
|
|||
|
||||
kmaslanka
|
Tak, mam cały czas wpięty sterownik do internetu. Czasem się zdarzają któtkie przerwy ale są sytuacje kiedy przerw nie ma a czas sie przestawia o ok 3 godziny do przodu. Dziwne jest to ze jest to ok 3 godziny do przodu.
|
|||
|
||||
leON22
|
kmaslanka mam nadzieję , że masz dobrze ustawioną strefę czasową sterownika w Ustawieniach-Informacje na UTC+1 : 00 France , Germany itd...
PS. W ustawieniach masz wybrane UTC+4 Oman , UAE , dlatego to przesunięcie |
|||
|
||||
kmaslanka
|
Brawo Ty, że ja tego nie zauważyłem Wielkie dzięki i Pozdro serdecznie za spostrzegawczość i pomoc
|
|||