Forum eCoal.pl v3.5 Brak połączenia z urządzeniem Subskrybuj | ||||
|
||||
forester2504
|
Witam, od dwóch dni mój kocioł nie łączy się z esterownikiem ( pojawia się komunikat że urządzenie odłączone), podobno ma to związek z pracami modernizacyjnymi. Czy też tak macie i ile ewentualnie może potrwać modernizacja?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Prace modernizacyjne są na ukończeniu. Sterowniki już od kilku dni łączą się poprawnie, więc platforma nie jest powodem problemów z połączeniem.
|
|||
|
||||
forester2504
|
dziękuję za informację
|
|||
|
||||
Mateusz91
|
Też tam mam.... raz połączony a raz rozłączony i nie jest to problem z moją siecią domową. (Sprawdzone przez informatyka.)
|
|||
|
||||
forester2504
|
Jutro sprawdzę moje połączenie.
|
|||
|
||||
radant
|
To samo, 3 razy w ciągu 2 dni rozłączenie parosekundowe
|
|||
|
||||
Jerrys
|
Również mam problem z połączeniem, w aplikacji mobilnej pokazuje co chwilę że ostatnio widziany przed chwilą, ale dostępu jakiegokolwiek brak.
|
|||
|
||||
forester2504
|
u mnie problem występował po mojej stronie
|
|||
|
||||
gregors
|
Możesz napisać co było przyczyną?
|
|||
|
||||
Jerrys
|
u mnie wymagane bylo sformatowanie karty SD, po formacie mam dostep.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
Jak macie taki problem to spróbujcie wyciągnąć na chwile kabel sieciowy ze sterownika i włóżcie sprawdźcie czy widzicie sterownik przez stronę.
|
|||
|
||||
Radkon1981
|
U mnie teraz jest inny problem. Brak połączenia z platformą ale po IP piecyka wyskakują dane do logowania. Czyli rozumiem że jest z nim kontakt, pozatym w routerze też widzę że jest podłączony. Próbowałem go wyłączać i odłączyć mu kabel sieciowy ale dalej kicha. Nie chce mu robić formatach karty SD bo szkoda mi danych zapisanych na niej. Co można jeszcze uczynić?
Z niczego nic i po problemie. Sam ruszył. Przypuszczam że to nie wina mojego sterownika a jakiś błąd na platformie. |
|||
|
||||
slawtaz
|
Witam, wchodząc w podgląd sterownika przez www dostaję komunikat:Fatal error: Call to a member function xpath() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/index.php on line 216
|
|||