Rozgrzewamy jesienne temperatury i z tej okazji przygotwaliśmy dla Państwa OBNIŻKI CENOWE wybranych produktów w naszym sklepie eSterownik.pl!
W zakładce "PROMOCJA" znajdziecie wszystkie produkty objęte rabatem
Forum  eCoal.pl v3.5  Brak połączenia z urządzeniem Subskrybuj
2017-01-19 19:48
  forester2504 Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
Witam, od dwóch dni mój kocioł nie łączy się z esterownikiem ( pojawia się komunikat że urządzenie odłączone), podobno ma to związek z pracami modernizacyjnymi. Czy też tak macie i ile ewentualnie może potrwać modernizacja?
2017-01-19 20:21
  PrzemekP Posts: 1399 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Prace modernizacyjne są na ukończeniu. Sterowniki już od kilku dni łączą się poprawnie, więc platforma nie jest powodem problemów z połączeniem.
2017-01-19 20:44
  forester2504 Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
dziękuję za informację
2017-01-19 20:59
  Mateusz91 Posts: 84 Ostrzeżenie: 0
Też tam mam.... raz połączony a raz rozłączony i nie jest to problem z moją siecią domową. (Sprawdzone przez informatyka.)
2017-01-19 21:06
  forester2504 Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
Jutro sprawdzę moje połączenie.
2017-01-19 21:45
  radant Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
To samo, 3 razy w ciągu 2 dni rozłączenie parosekundowe
2017-01-20 15:09
  Jerrys Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
Również mam problem z połączeniem, w aplikacji mobilnej pokazuje co chwilę że ostatnio widziany przed chwilą, ale dostępu jakiegokolwiek brak.
2017-01-20 19:52
  forester2504 Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
u mnie problem występował po mojej stronie
2017-01-21 01:33
  gregors Posts: 316 Ostrzeżenie: 0
Możesz napisać co było przyczyną? 
2017-01-23 14:14
  Jerrys Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
u mnie wymagane bylo sformatowanie karty SD, po formacie mam dostep.
2017-02-14 15:28
  sq9tbu Posts: 1240 Ostrzeżenie: 0
Jak macie taki problem to spróbujcie wyciągnąć na chwile kabel sieciowy ze sterownika i włóżcie sprawdźcie czy widzicie sterownik przez stronę.
2017-03-03 07:49
  Radkon1981 Posts: 59 Ostrzeżenie: 0
U mnie teraz jest inny problem. Brak połączenia z platformą ale po IP piecyka wyskakują dane do logowania. Czyli rozumiem że jest z nim kontakt, pozatym w routerze też widzę że jest podłączony. Próbowałem go wyłączać i odłączyć mu kabel sieciowy ale dalej kicha. Nie chce mu robić formatach karty SD bo szkoda mi danych zapisanych na niej. Co można jeszcze uczynić?

Z niczego nic i po problemie. Sam ruszył. Przypuszczam że to nie wina mojego sterownika a jakiś błąd na platformie.
2017-04-06 14:38
  slawtaz Posts: 100 Ostrzeżenie: 0
Witam, wchodząc w podgląd sterownika przez www dostaję komunikat:Fatal error: Call to a member function xpath() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/index.php on line 216
Users on-line: garymoore, heniekwi, Mike92, piotrnikolajuk, wiesiek1980, zibi20061