Forum  eSterownik.pl  Problem przy wejściu na podgląd sterownika Subskrybuj
First pagePrevious page2 / 4Next pageLast page
2017-01-11 14:06
  Tommyle Posts: 128 Ostrzeżenie: 0
Nie można wejść :Błąd systemu

Błąd 0x03
2017-01-11 14:08
  pablo Posts: 552 Ostrzeżenie: 0
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu
2017-01-11 14:12
  PrzemekP Posts: 1365 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Tommyle napisał » 2017-01-11 14:06
Nie można wejść :Błąd systemu
Błąd 0x03

pablo napisał » 2017-01-11 14:08
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu


To jeszcze chwilę potrwa - wystarczy odświeżyć i powinno zadziałać - do następnego razu
2017-01-11 14:13
  pablo Posts: 552 Ostrzeżenie: 0
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu
2017-01-11 14:15
  ven Posts: 656 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Po wejściu na sterownik naciśnij F5 to zadziała, pracujemy nad tym problemem.
2017-01-11 14:18
  PrzemekP Posts: 1365 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
pablo napisał » 2017-01-11 14:13
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu

Już powinno być lepiej - chwila ładowania i schemat się pojawi
2017-01-11 14:18
  Tommyle Posts: 128 Ostrzeżenie: 0
Działa
2017-01-11 17:10
  kastyk Posts: 29 Ostrzeżenie: 0
Po kliknięciu na schemacie pola "Tryb pracy" nie ma możliwości przełączenia pomiędzy "Automatyczny/Ręczny".
F5 nie pomaga.

dodane 2017-01-11 17:10
2017-01-11 17:29
  pershing83 Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
u mnie dziala czesciowo ale nie przyjmuje sterownik zmian , musialem schodzic do podziemia i zmieniac recznie.
Nie działa tez programator tygodniowy w obwodach CO mianowicie gdy wchodze to wywala blad i nic nie moge pozmieniac taki blad:
Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 546


to samo pojawia sie na kazdym innym programatorze tygodniowym.!


Panowie pytanie co zrobic zeby udostepnic statystyki sterownika publicznie, ile razy  to zmieniam w danych podstawowych i stawiam fajkę koło tej opcji to zawsze jak tam wracam z innego menu to znacznik znika, dodam ze robi sie opcja "zapisz" ale ciagle jest to samo.
2017-01-11 19:55
  papiex Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Nie jestem w stanie zmienic trybu z recznego na automatyczny. Po kliknieciu na schemacie w tryb jest cos takiego  :
2017-01-11 20:17
  sq9tbu Posts: 1234 Ostrzeżenie: 0
Problem z SSL aplikacja. Nie można się zalogować.
2017-01-11 21:43
  Tommyle Posts: 128 Ostrzeżenie: 0
Nie mogę dodać zasypu.
Dopiero ręcznie na konsoli w piwnicy się udało
2017-01-11 21:47
  PrzemekP Posts: 1365 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
pershing83 napisał » 2017-01-11 17:29
u mnie dziala czesciowo ale nie przyjmuje sterownik zmian , musialem schodzic do podziemia i zmieniac recznie.
Nie działa tez programator tygodniowy w obwodach CO mianowicie gdy wchodze to wywala blad i nic nie moge pozmieniac taki blad:
Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 546


to samo pojawia sie na kazdym innym programatorze tygodniowym.!

Już powinno działać. 
pershing83 napisał » 2017-01-11 17:29


Panowie pytanie co zrobic zeby udostepnic statystyki sterownika publicznie, ile razy  to zmieniam w danych podstawowych i stawiam fajkę koło tej opcji to zawsze jak tam wracam z innego menu to znacznik znika, dodam ze robi sie opcja "zapisz" ale ciagle jest to samo.

W sterownikach 3.5 statystyki są publiczne i dostępne jeżeli sterownik jest publiczny. Zaznaczanie ptaszka oraz ikonka nie ma wpływu na widoczność statystyk.
2017-01-11 21:52
  pablo Posts: 552 Ostrzeżenie: 0
Błąd podczas zapisu parametrów: out_of_range -> taki błąd jak chcę uzupełnić paliwo i statystyki spalania padły
2017-01-11 22:01
  PrzemekP Posts: 1365 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Tommyle napisał » 2017-01-11 21:43
Nie mogę dodać zasypu.
Dopiero ręcznie na konsoli w piwnicy się udało

Już też powinno działać
2017-01-11 22:02
  pablo Posts: 552 Ostrzeżenie: 0
Przemek
2017-01-11 22:09
  PrzemekP Posts: 1365 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
To tylko początek - jutro dalsze prace będą miały miejsce - mam nadzieję, że mniej uciążliwe.
Pamiętajcie proszę tylko że robimy to głównie po to żeby platforma działała płynnie.
2017-01-12 08:30
  tadeusz_perzyna Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Witajcie,
Od wczoraj nie jestem w stanie zmienic trybu pracy pieca przez platforme. Na schemacie wogole nie pojawiaja sie kontrolki, a "Ustawienia/Tryb Pracy" w nieskonczonosc kreci sie trybik i brak mozliwosci edycji. Po kliknieciu trybika wyskakuje popup "Brak uprawnien". Fatalnie sie zlozylo, bo akurat jestem poza domem i nie moge grzebac przy sterowniku :(:(  Kiedy jest szansa ze zacznie to dzialac poprawnie? Pozdrawiam
2017-01-12 11:20
  kastyk Posts: 29 Ostrzeżenie: 0
U mnie tryb pracy "Automatyczny/Reczny" już można zmienić. Dzięki!
2017-01-14 19:50
  radant Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
Część, u mnie występuje problem przy przypisywaniu czujników z pokojów pod czujnik zewnętrzny i wewnętrzny. Tak jak wyżej komunikat brak dostępu. To nie narzekanie tylko feedback

First pagePrevious page2 / 4Next pageLast page
Users on-line: