Forum eSterownik.pl Problem przy wejściu na podgląd sterownika Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
siema
|
Myślałam że tylko u mnie brak podglądu-urządzenie nie podłączone ale widzę że taki sam problem mają inni z 3.5 |
|||
|
||||
MONAT
|
Potwierdzam , u mnie też nie ma , lokalnie jest OK , chyba się w E-S coś wysypało lub modernizują .
|
|||
|
||||
pab11o
|
Dokładnie u mnie to samo. Panowie z Esterownik mogli by informować o takich zdarzeniach a nie ja jadę na budowę parę kilometrów bo nie wiem co się dzieje. A tak przy okazji kiedy będzie opcja wejścia na sterownik w sieci lokalnej.
|
|||
|
||||
tryt
|
U mnie to samo :(
|
|||
|
||||
leON22
|
Dokładnie mam to samo , zrobiłem resety sterownika , routera client , głównego i lipton :(
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Może szykuje się większy update , albo awaria
Zastanawiam sie skoro my nie mamy dostępu przez internet do sterownika i na panelu pisze offline , to czy ES ma dostęp ? pewny |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Już sprawdzamy co się dzieje.
dodane 2017-03-03 08:23Już powinno być OK. Proszę o potwierdzenie |
|||
|
||||
tryt
|
U mnie już jest OK
|
|||
|
||||
maniek43
|
Jest już ok
|
|||
|
||||
siema
|
jest ok |
|||
|
||||
pab11o
|
Jest Ok
|
|||
|
||||
leON22
|
U mnie też OK , może na przyszłość ES powinien wprowadzić jakiś komunikat informujący na forum ( alarm , powiadomienie SMS ) o awarii "na górze" żeby niepotrzebnie nie kombinować przy swoim sprzęcie , pozdrawiam
|
|||
|
||||
siema
|
Teraz mam na podglądzie nakładające się 2 obrazy i u innych też
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
siema napisał » 2017-03-13 12:28 Teraz mam na podglądzie nakładające się 2 obrazy i u innych też Niestety przez jakiś czas będą takie efekty. Za utrudnienia przepraszamy, robimy wszystko żeby to poprawić jak najszybciej. dodane 2017-03-14 11:23Wszystko powinno wrócić do normy. W aplikacjach mobilnych, jeżeli ktoś nadal ma obrazki z przesunięciem musi wyczyścić cache aplikacji mobilnej. |
|||
|
||||
radger
|
||||
|
||||
Sewmag
|
Witam,
ja też mam połamaną grafikę https://esterownik.pl/device/11660 |
|||
|
||||
vldk
|
dalej to samo na aplikacji mobilnej, mimo czyszczenia cache (android 7.0)
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
vldk napisał » 2017-03-15 10:14 dalej to samo na aplikacji mobilnej, mimo czyszczenia cache (android 7.0) Możesz mi udostępnić swój sterownik? |
|||
|
||||
falcon32
|
Witam
u mnie też grafika "schemat główny" nie wygląda poprawnie https://esterownik.pl/device/11653 |
|||
|
||||
vldk
|
Wszystko już ok
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||